Κυριακή, 28/04/2024 | 01:42

Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Πρέβεζας για το 2024

347 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/12/2023, 10:25 πμ | 0 σχόλια

Με την ψήφιση από το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας του προϋπολογισμού, που έγινε σε ειδική συνεδρίαση του σώματος την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για το νέο οικονομικό έτος.
Τη βασική εισήγηση πραγματοποίησε ο προϊστάμενος των οικονομικών υπηρεσιών κ. Κώστας Φούντογλου.
Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό πολύ σημαντικό για το δήμο, είπε πως η δημοτική αρχή την προηγούμενη τετραετία άλλαξε το Δήμο Πρέβεζας, παρά τα προβλήματα λόγω ενεργειακής και υγειονομικής κρίσης.
Ο ίδιος σημείωσε ότι πάγιο αίτημα σε συνεργασία και με την ΚΕΔΕ είναι οι διεκδικήσεις χρηματοδοτικών εργαλείων, προκειμένου να μην επιβαρυνθούν οι πολίτες με αυξήσεις , ζήτησε μεγαλύτερη συμμετοχή στις επιτροπές διαβούλευσης και εξέφρασε τον προβληματισμό του για τις ελλείψεις σε προσωπικό και μέσα.
Επίσης ο Δήμαρχος ευχαρίστησε την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου αλλά και τους υπαλλήλους όλων των τμημάτων για τη συνεισφορά τους στα όσα επετεύχθησαν αυτά τα χρόνια, σημειώνοντας ότι με συνεργασία και σκληρή δουλειά μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους της επόμενης πενταετίας.
Οι επικεφαλής των παρατάξεων που είτε ψήφισαν παρών είτε κατά ανέφεραν μεταξύ άλλων ότι ως προϋπολογισμός κινείται στα ίδια πλαίσια με τους προηγούμενους, στις γραμμές που χαράσσει ο κεντρικός κρατικός προϋπολογισμός, ότι είναι ένας διαχειριστικός προϋπολογισμός αλλά και αντιλαϊκός.

ΠΗΓΗ: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα