Παρασκευή, 03/05/2024 | 03:38

Διαμαρτυρία συλλόγων, σωματείων, φορέων ενάντια στο φορολογικό νομοσχέδιο στα δικαστήρια Πρέβεζας

317 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/12/2023, 1:50 μμ | 0 σχόλια
Την αντίθεσή τους στο φορολογικό νομοσχέδιο εξέφρασαν με κοινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας σύλλογοι, σωματεία, φορείς στα δικαστήρια Πρέβεζας, την Τετάρετη 6 Δεκεμβρίου.
Επαγγελματίες, έμποροι, επιστήμονες και αυτοαπασχολούμενοι της Πρέβεζας ζήτησαν την απόσυρση του άδικου φορολογικού νομοσχεδίου.
Στην κινητοποίηση συμμετείχαν ο Δικηγορικός Σύλλογος , ο Εμπορικός Σύλλογος, το Σωματείο Κομμωτών-Κουρέων, το Τμήμα Πρέβεζας ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ (Αρχιτέκτονες μηχανικοί), ο Σύλλογος Ψυκτικών και το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πρέβεζας.
Στις αναφορές τους ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πρέβεζας Θωμάς Γεωργίου, ο πρόεδρος του ΣΕΕΛΦΟ Απόστολος Σταυρίδης και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ανδρέας Καραμάνης μίλησαν για ένα καταστροφικό και άδικο φορολογικό νομοσχέδιο το οποίο στοχοποιεί τους μικρομεσαίους κλάδους και κάθε άλλο παρά καταπολεμά τη φοροδιαφυγή.
Όπως υπογραμμίστηκε θα υπάρξουν προσφυγές για την ακύρωσή του, ενώ όλοι εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους για τον οικονομικό αφανισμό εκατοντάδων χιλιάδων αυταπασχολουμένων.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα