Πέμπτη, 02/05/2024 | 09:13

Δήμος Πρέβεζας: Νίκος Γεωργάκος, Γιάννης Δαρδαμάνης & Γιάννης Τσούτσης επισκέφθηκαν τα σώματα ασφαλείας

789 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 31/12/2023, 11:37 μμ | 0 σχόλια

Τους άνδρες και τις γυναίκες των έστολων αρχών, των σωμάτων ασφαλείας (Αστυνομία, Λιμεναρχείο, Πυροσβεστική)  και τη μονάδα του ΕΚΑΒ επισκέφθηκαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Δαρδαμάνη και τον νεοεκλεγέντα δημοτικό σύμβουλο Πρέβεζας Γιάννη Τσούτση.

Στις υπηρεσίες που επισκέφθηκαν αντάλλαξαν ευχές με τους άνδρες και τις γυναίκες των σωμάτων ασφαλείας και το προσωπικό του ΕΚΑΒ  και εξέφρασαν την πεποίθηση για τη συνέχιση της α;γαστής συνεργασίας του Δήμου Πρέβεζας με τις υπηρεσίες στην Πρέβεζα, προς όφελος των δημοτών.

Για τις συγκεκριμένες συναντήσεις, ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος σχολίασε ως εξής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Ακόμα μία χρονιά ολοκληρώθηκε και βρισκόμαστε μια ανάσα από το νέο έτος 2024 που έρχεται! Για κάθε όμως χρόνο που φεύγει και κάθε νέο που έρχεται κάθε ημέρα, κάθε ώρα και κάθε λεπτό βρίσκονται άοκνα και με υψηλή αίσθηση καθήκοντος όλοι οι φύλακες άγγελοι για την υγεία, την ασφάλεια, τον άνθρωπο. Έτσι και σήμερα ενώ όλοι θα γιορτάσουμε το πέρασμα στο 2024 με συγγενείς και φίλους, οι γυναίκες και οι άνδρες του ΕΚΑΒ, της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού και της Αστυνομίας θα βρίσκονται στο καθήκον της υπηρεσίας προς τον άνθρωπο, προς κάθε δημότη και επισκέπτη του Δήμου μας.Επισκεφθήκαμε λίγη ώρα πριν την έλευση του 2024 για το μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλων των Δημοτών για τη σπουδαία προσφορά τους. Καλή χρονιά με υγεία να έχουν όλοι τους και τις επόμενες γιορτές αν το επιτρέπει το καθήκον να βρίσκονται κοντά στις οικογένειες και στα παιδιά τους. Το καθήκον όλων εμάς είναι η αναγνώριση με σεβασμό στην προσφορά και στο έργο τους.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα