Δευτέρα, 29/04/2024 | 18:40

Δήμος Πρέβεζας: Με επισημότητα η ορκωμοσία του Δημάρχου και του νέου δημοτικού συμβουλίου

1061 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/12/2023, 2:16 μμ | 0 σχόλια

 

Σε μια σεμνή, λιτή τελετή αλλά και με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου του Δήμου Πρέβεζας (πρώην λαϊκή αγορά) η ορκωμοσία του επανεκλεγέντα Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου, του νέου δημοτικού συμβουλίου και τα νέα συμβούλια των κοινοτήτων του Δήμου Πρέβεζας.

 

Την Τελετή της ορκωμοσίας τέλεσε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.κ. Χρυσόστομος, ενώ η αίθουσα που τελέστηκε η ορκωμοσία ήταν κατάμεστη από κόσμο.

 

Στον χώρο του πνευματικού κέντρου του Δήμου Πρέβεζας είχε γίνει ταξινόμηση των θέσεων των νέων Δημοτικών συμβούλων ανάλογα με τις παρατάξεις που θύμισε… βουλή. Στα κίτρινα καρεκλάκια, ήταν η παράταξη “δήμος της Καρδιάς μας” στα πράσινα η “Ανάπτυξη τώρα” και στα ροζ η “Λαϊκή Συσπείρωση”.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τελετή παραβρέθηκαν ο πρώην βουλευτής Πρέβεζας και πρώην γραμματέας του ΥΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Τρυφωνίδης, ο επανεκλεγέντας Δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς, ο νεοεκλεγέντας Δήμαρχος Ζηρού Γιώργος Ζυγούρης, ο νεοεκλεγέντας Δήμαρχος Λευκάδας Ξενοφών Μεσσήνης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Μπούρης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του νέου δημοτικού συμβουλίου Πάργας Αχιλλέας Γκούμας κ.α.

Με ,εγάλη διάθεση και υψηλή ψυχολογική διάθεση έφτασε στην αίθουσα που πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας ο νεοεκλεγέντας Δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας Σπύρος Κόκκαλης. Διάθεση για χιούμορ είχε και ο Βαγγέλης Ροπόκλης ο οποίος πάει να γράψει ρεκόρ σε χρόνια που εκλέγεται συνέχεια Δημοτικός Σύμβουλος Πρέβεζας. Πολύ καλό κλίμα φάνηκε να υπάρχει και ανάμεσα στον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο και τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του νέου Δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας Γιώργο Νίτσα. Φτάνοντας ο Γιώργος Νίτσας στον χώρο, αφού φίλησε το χέρι του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης και είχε φιλική χειραψία με τον Νίκο Γεωργάκο.

Επειδή δεν υπήρξε τελετή παράδοσης-παραλαβής ο επανεκλεγέντας Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος ήταν ο μοναδικός που απηήθυνε χαιρετισμό στην τελετή ορκωμοσίας.

Ευχόμαστε καλή και δημιουργική θητεία στη νέα δημοτική αρχή, στο νέο δημοτικό συμβούλιο και σε όλα τα νέα τοπικά συμβούλια του Δήμου Πρέβεζας.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα