Κυριακή, 28/04/2024 | 19:57

Δήμος Πρέβεζας: Εκδήλωση παρουσίασης των αποτελεσμάτων του έργου MileSTONES III

361 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/12/2023, 1:16 μμ | 0 σχόλια

Ο Δήμος Πρέβεζας σας προσκαλεί στην Ανοικτή Εκδήλωση για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου MileSTONES III, δίνοντας έμφαση στη δημιουργική πολιτιστική συνεργασία ως εργαλείο για ισχυρότερη τουριστική ικανότητα και ανάπτυξη. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 12:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο Διώνη Πρέβεζας.

Το έργο MileSTONES III, που έχει σχεδιαστεί για την ενίσχυση της διαχείρισης της πολιτιστικής κληρονομιάς και την υποστήριξη της τουριστικής ανάπτυξης, θα παρουσιαστεί από τους εταίρους του έργου στο ξενοδοχείο Dioni. 

Το έργο MileSTONES III έχει υλοποιήσει διάφορες δράσεις για την ενίσχυση της διαχείρισης της πολιτιστικής κληρονομιάς και την προώθηση του τουρισμού. Βασικοί πυλώνες του έργου περιλαμβάνουν τη δημιουργία διασυνοριακών διαδρομών, δράσεις επικοινωνίας και τεχνικά έργα όπως η δημιουργία εκθεσιακού χώρου λαογραφίας στη Δωδώνη και η ανακαίνιση πολιτιστικών χώρων στη Φοινίκη και στην ευρύτερη περιοχή της Αυλώνας.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις από εκπροσώπους των εταίρων, προσφέροντας πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του έργου. Μετά τις παρουσιάσεις, θα λάβει χώρα μια συζήτηση στρογγυλής τράπεζας με θέμα «Προκλήσεις και προοπτικές για την ανάπτυξη του θεματικού τουρισμού στην ευρύτερη διασυνοριακή περιοχή της Ελλάδας και της Αλβανίας».

Το έργο MileSTONES III συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από εθνικούς πόρους της Ελλάδας και της Αλβανίας στο πλαίσιο του Διαυνοριακού Προγράμματος Interreg IPA CBC «Ελλάδα-Αλβανία 2014-2020».

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα