Τετάρτη, 01/05/2024 | 08:57

Βιβλίο αλιευτικής γαστρονομίας με γεύσεις από τον Αμβρακικό Κόλπο θα εκδώσει η ΕΤΑΝΑΜ

388 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/12/2023, 10:28 πμ | 0 σχόλια
Στην εκτύπωση βιβλίου αλιευτικής γαστρονομίας στο πλαίσιο του προγράμματος “Ζωή στους Υγροβιότοπους” θα προχωρήσει η ΕΤΑΝΑΜ.
Πρόκειται για μια έκδοση στην οποία θα συμμετέχουν και οι υπόλοιποι φορείς που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα με συντονιστή εταίρο την Αιτωλική Αναπτυξιακή ΑΕ.
Το βιβλίο το οποίο θα εκδοθεί σε 700 αντίτυπα και θα μεταφραστεί και στα αγγλικά περιλαμβάνει στην πρώτη του ενότητα την περιγραφή των κύριων χαρακτηριστικών του Αμβρακικού Κόλπου, την παρουσίαση των μεθόδων αλιείας καθώς και τα αλιεύματα του υγροβιότοπου.
Στη δεύτερη ενότητα γίνεται περιγραφή των απαραίτητων υλικών και της εκτέλεσης παρασκευής πέντε αλιευτικών εδεσμάτων καθώς και το μαγείρεμα και το στήσιμο της παρουσίας τους συνοδευόμενα με φωτογραφικές απεικονίσεις.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα