Σάββατο, 27/04/2024 | 22:07

Ανδρέας Κτενάς: «Το πράσινο γήπεδο του Σύβρου δίνει προοπτική και κίνητρο στα νέα παιδιά»

620 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/12/2023, 2:59 μμ | 0 σχόλια

Ανδρέας Κτενάς: «Το πράσινο  γήπεδο του Σύβρου δίνει προοπτική και κίνητρο στα νέα παιδιά» – Σε εξέλιξη οι εργασίες τοποθέτησης νέου χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς από την Π.Ε. Λευκάδας

 

Ξεκίνησαν και προχωρούν με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες τοποθέτησης του νέου συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο του Σύβρου. Τις εργασίες παρακολουθεί στενά ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς, ο οποίος μαζί με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Σύβρου, Σπύρο Καρά, βρέθηκε στο γήπεδο την Τρίτη (5/12/2023) και την Πέμπτη (7/12/2023).

 

«Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό παρευρέθηκα στο γήπεδο του Σύβρου, το οποίο αλλάζει μορφή, με την τοποθέτηση από την Π.Ε. Λευκάδας, ενός σύγχρονου συνθετικού χλοοτάπητα νέας γενιάς, Ευρωπαϊκής κατασκευής που ανταποκρίνεται στα σύγχρονα τεχνικά πρότυπα και έχει πιστοποίηση UEFA.

 

Η τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα αφήνει οριστικά στο παρελθόν τις απαρχαιωμένες συνθήκες άθλησης των ποδοσφαιριστών, που μέχρι σήμερα, αγωνίζονται σε ‘ξερό’ γήπεδο, θέτοντας ζήτημα ασφάλειας των αθλούμενων. Είναι σίγουρο ότι, το ‘πράσινο’ πλέον γήπεδο, δίνει προοπτική και κίνητρο στα νέα παιδιά του Σύβρου και ευρύτερα της Νότιας Λευκάδας ν’ ασχοληθούν ενεργά με τον αθλητισμό και ειδικότερα με το ποδόσφαιρο. 

Παράλληλα, δεδομένα θα αποτελέσει μια ουσιαστική λύση στο έντονο γηπεδικό πρόβλημα, που βιώνουν καθημερινά όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Λευκάδας μας.

 

Η ικανοποίηση μου είναι διάχυτη, αφού για ακόμη μια φορά είμαστε συνεπείς στις δεσμεύσεις μας και κάθε φορά απαντάμε με έργα ορατά και ξεχωριστές δράσεις σε όλους τους τομείς αρμοδιότητάς μας.

 

Σύντομα λοιπόν, παραδίδουμε στην τοπική κοινωνία και στην νεολαία μας, μια ασφαλή και καλαίσθητη αθλητική υποδομή, ένα γήπεδο ποδοσφαίρου μ’ έναν εξαιρετικό συνθετικό χλοοτάπητα, ιδανικό για άθληση και έτοιμο να φιλοξενήσει αγωνιστικές δραστηριότητες επιπέδου» αναφέρει ο κ. Κτενάς.

 

Βίντεο από τις εργασίες τοποθέτησης νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο του Σύβρου, στο σύνδεσμο: 

https://www.youtube.com/watch?v=2rW-nbi3Xg8&list=PL_2mPNUW8A77CmCPN9f0eXGcYVluYFzfB

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα