Σάββατο, 24/02/2024 | 02:18

Πρέβεζα: Τιμητική βραδιά στον μεγάλο χοροδιδάσκαλο Γιάννη Θάνη

881 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 10/12/2023, 7:28 μμ | 0 σχόλια
Ήταν μια βραδιά τιμής στον μεγάλο χοροδιδάσκαλο στον άνθρωπο που πρόσφερε τα μέγιστα στον πολιτισμό της Πρέβεζας, στον Γιάννη Θάνη.
Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 2ου λυκείου Πρέβεζας ο χορευτικός όμιλος Πρέβεζας σε συνεργασία με τον Δήμο Πρέβεζας τίμησαν τον Γιάννη Θάνη, σε μια υπέροχη βραδιά το Σάβββατο το απόγευμα 9 Δεκεμβρίου.
Την εκδήλωση άνοιξε ο στενός φίλος και συναγωνιστής του Βαγγέλης Νάνος, ευχαριστώντας όλους όσοι συμμετείχαν ή παραβρέθηκαν στην ξεχωριστή αυτή βραδιά.
Με θερμά λόγια για τον πρόωρα χαμένο Γιάννη ,την αγάπη του για το χορό και την παράδοση και την προσφορά του στον τόπο μίλησε ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος.Ο κ.Γεωργάκος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι αν ο Γιάννης μπορούσε να παρακολουθήσει την εκδήλωση θα ήταν πολύ ευχαριστημένος που θα έβλεπε την Πρέβεζα να συνεχίσει να χορεύει και να τιμά τον άνθρωπο που έκανε την αγάπη του για τον χορό τρόπο και στάση ζωής.
Για τη γνωριμία του με τον Γιάννη Θάνη μίλησε και ο χοροδιδάσκαλος Ευάγγελος Γούσιας χαρακτηρίζοντας τον ως έναν άνθρωπο που αγαπούσε αμέριστη την παράδοση και αγωνίστηκε για τον άνθρωπο μέσα από την πολιτική του πορεία.
Στη συνέχεια μουσικοί της πόλης φίλοι του Γιάννη Θάνη τραγούδησαν τις μελωδίες που ο ίδιος αγάπησε πολύ, ενώ ο Χορευτικός Όμιλος Πρέβεζας και το Χορευτικό του Δήμου παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς, αποτίοντας έναν ξεχωριστό φόρο τιμής στον άνθρωπο και τον χοροδιδάσκαλο Γιάννη Θάνη που έφυγε από κοντά μας τον Σεπτέμβριο του 2023.
Με πληροφορίες-φώτος: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα