Δευτέρα, 26/02/2024 | 16:39

Πρέβεζα: Καθολική η συμμετοχή στην απεργία των ΤΑΧΙ

306 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/12/2023, 1:28 μμ | 0 σχόλια

Καθολική ήταν η συμμετοχή των ιδιοκτητών ΤΑΧΙ Πρέβεζας στην Πανελλαδική απεργία του κλάδου την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου. Οι ιδιοκτήτες ΤΑΧΙ στην Πρέβεζα είχαν ακινητοποιημένα τα οχήματά τους και πάνω υπήρχε γραμμένο το ΑΠΕΡΓΙΑ!

θυμίζουμε ότιΣε δύο επαναλαμβανόμενες 48ωρες πανελλαδικές απεργιακές κινητοποιήσεις, αρχής γενομένης από την  Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, κάλεσε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις των οδηγών ταξί και αγοραίων, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί και Αγοραίων(Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α), αντιδρώντας στο φορολογικό νομοσχέδιο.

Συγκεκριμένα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί και Αγοραίων αποφάσισε να προχωρήσει από σήμερα Δευτέρα 4/12/23 και ώρα 5:00 π.μ. και μέχρι και την Παρασκευή στις 5:00 π.μ. σε δύο επαναλαμβανόμενες 48ωρες πανελλαδικές απεργιακές κινητοποιήσεις.

Η Ομοσπονδία κάλεσε όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία της χώρας να προβούν σε οποιαδήποτε κινητοποίηση κρίνουν απαραίτητη, πλέον της απεργίας.

«Κανένα ταξί στο δρόμο, πρέπει να καταλάβει η κυβέρνηση ότι ο κλάδος μας καταστρέφεται» επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωσή της.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα