Σάββατο, 24/02/2024 | 01:48

Αγαστή συνεργασία Κυριάκη-Καρβέλη και 325.000 ευρώ για το νοσοκομείο Πρέβεζας

712 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/12/2023, 6:07 μμ | 1 σχόλιο

 

  Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ κο Ιωάννη Καρβέλη για την άμεση ικανοποίηση του αιτήματος του Νοσοκομείου Πρέβεζας. Σε αγαστή συνεργασία με την 6η ΥΠΕ και  το Υπουργείο Υγείας εξασφαλίστηκε χορήγηση και πίστωση  280.000 ευρώ στο Γ.Ν. Πρέβεζας που αφορά στην αντικατάσταση των παλαιών και προβληματικών κρεβατιών, με 80 κλίνες νέου ηλεκτρικού-ανατομικού τύπου καθώς και για την πίστωση 45.000 ευρώ για την προμήθεια αναισθησιολογικού συγκροτήματος, μηχάνημα απαραίτητο για τη συνέχιση της σωστής λειτουργίας των χειρουργείων. 

 

  Η αδήριτη ανάγκη της βελτίωσης και της αναβάθμισης των υποδομών στο χώρο της Υγείας μας βρίσκει σύμμαχους. Η καλή θέληση και η συνεργασία οδηγεί πάντα σε λύσεις. Με σοβαρότητα, αντίληψη των δύσκολων περιστάσεων και διεκδικήσεις στη σωστή κατεύθυνση, το ευκταίον μπορεί αποδειχθεί εφικτό. Προσωπικά είναι δεδομένη , η θέση και η στάση μου ως αρωγός και συμπαραστάτης για τη βελτίωση των δομών υγείας στο Νομό Πρεβέζης και δεσμεύομαι για τη συνέχιση των ενεργειών μου.

 

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Βουλευτής Ν. Πρέβεζας

1 σχόλιο για “Αγαστή συνεργασία Κυριάκη-Καρβέλη και 325.000 ευρώ για το νοσοκομείο Πρέβεζας”

  1. Ο/Η Florence λέει:

    Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να διερευνήσετε ποιός/α είναι η αιτία αυτής της μεταστροφής του ΥΠΕάρχη. Ενώ τόσα χρόνια απέρριπτε μικρότερα οικονομικά αιτήματα του Νοσοκομείου, τώρα εμφανίζεται large και χρηματοδοτεί με 325.000€.
    Το αποτέλεσμα, βέβαια, είναι παραπάνω από θετικό και ο αντίκτυπος θα είναι άμεσος στην ποιότητα της νοσηλευτικής φροντίδας των ασθενών.
    Ελπίζουμε και σε άλλα τέτοια θετικά νέα.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα