Σάββατο, 27/04/2024 | 20:41

Σε εξέλιξη ο αντιγριπικός εμβολιασμός στα Φαρμακεία χωρίς συνταγή- Ενημέρωση για την εποχική γρίπη στο ΚΑΠΗ Πρέβεζας

815 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/11/2023, 6:39 μμ | 0 σχόλια
Συνεχίζεται ο αντιγριπικός εμβολιασμός χωρίς συνταγή και το ενδιαφέρον στην Πρέβεζα είναι αυξημένο. Ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πρέβεζας – Λευκάδας κ. Σταύρος Αμάραντος σημείωσε μεταξύ άλλων ότι το εμβόλιο από αρχές Νοεμβρίου χορηγείται χωρίς ιατρική συνταγή από τα φαρμακεία.
Φέτος όμως, συνέχισε ο κ. Αμάραντος υπάρχουν διαθέσιμα στην αγορά ακόμη δύο εμβόλια, ενισχυμένα, που απευθύνονται σε ασθενείς που έχουν κάποια σοβαρότερα προβλήματα υγείας για να χορηγηθούν ωστόσο χρειάζονται συνταγογράφηση από ιατρό.
Την ίδια στιγμή ο Ιατρικός Σύλλογος Πρέβεζας υπενθυμίζει σε όλους τους πολίτες την ανάγκη για έγκαιρο, εντός του Νοεμβρίου, αντιγριπικό εμβολιασμό, δεδομένου ότι από τα μέσα Δεκεμβρίου ως και τον Μάρτιο παρατηρείται στη χώρα μας έξαρση των κρουσμάτων γρίπης.
Εν τω μεταξύ ενημέρωση για την εποχική γρίπη και τους τρόπους αντιμετώπισης και προφύλαξης διοργανώνει το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πρέβεζας την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου και ώρα 10 το πρωί, στο χώρο του ΚΑΠΗ. Η ενημερωτική δράση θα γίνει σε συνεργασία με την 1η ΤΟΜΥ Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα