Δευτέρα, 29/04/2024 | 00:25

Πτώσεις δέντρων από την κακοκαιρία στην Πρέβεζα

407 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/11/2023, 11:16 πμ | 0 σχόλια
Αναστάτωση με μικρής έκτασης ευτυχώς ζημιές προκάλεσαν οι σφοδροί άνεμοι που έπληξαν την Πρέβεζα το προηγούμενο  24ωρο.
Πτώσεις δέντρων σημειώθηκαν στην Κυανή Ακτή και σε άλλα σημεία της πόλης με το σημαντικότερο πρόβλημα να καταγράφεται στην οδό Μανοπούλου, όπου ένα μεγάλο πεύκο από την αυλή του 6ου Δημοτικού Σχολείου έπεσε στα μπαλκόνια πολυκατοικίας χωρίς ευτυχώς να σημειωθούν τραυματισμοί οι ζημιές.
Από το βράδυ συνεργεία της Πυροσβεστικής και του Δήμου με επικεφαλής τους αντιδημάρχους Γρηγόρη Κουμπή, Γιώργο Σαριάνογλου και Νίκο Παγγέ αντιμετώπισαν τα πρώτα προβλήματα σε Πρέβεζα, Ζάλογγο και Λούρο, ενώ από νωρίς το πρωί έγιναν “επιχειρήσεις” για την απομάκρυνση δέντρων και κλαδιών.
Το προχθεσινό  βράδυ επίσης σημειώθηκαν διακοπές ρεύματος σε κάποια σημεία, ενώ παρότι οι ριπές του ανέμου έφτασαν τα 10 μποφόρ δεν υπήρξαν αναφορές για ζημιές σε θερμοκήπια.
Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος επεσήμανε ότι όλα τα συνεργεία βρίσκονται επί ποδός για την διευθέτηση των προβλημάτων που άφησε πίσω του το μπουρίνι.
Άμεσα επίσης θα αποκατασταθούν και τα σπιτάκια στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην πλατεία Ανδρούτσου τα οποία “ισοπεδώθηκαν” από το πέρασμα του αέρα.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα