Κυριακή, 28/04/2024 | 01:45

Προφυλακιστέοι οι δύο για την υπόθεση της 16χρονης που έπεσε σε κώμα μετά από χρήση ναρκωτικών

658 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/11/2023, 4:24 μμ | 0 σχόλια

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο εκ των πέντε κατηγορουμένων που απολογήθηκαν σήμερα, Δευτέρα (20.11.23) για την υπόθεση της 16χρονης, η οποία νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο, μετά από χρήση κοκτέιλ ναρκωτικών, ενώ οι υπόλοιποι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ή χωρίς.

Η 16χρονη νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο από τις 6 Νοεμβρίου μετά από χρήση κοκτέιλ ναρκωτικών μεταξύ των οποίων και το λεγόμενο σίσα ή κοκαϊνη των φτωχών. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες της παράβασης του ν. περί ναρκωτικών, της βαριάς σωματικής βλάβης λόγω διακίνησης ναρκωτικών σε ανήλικη και της συμμορίας.

Τα στοιχεία της υπόθεσης σοκάρουν. Η 16χρονη είχε μπλεχτεί στα δίχτυα του κυκλώματος, ενώ η μητέρα της ανήλικης περιέγραψε πως ενώ έψαχνε το παιδί της, την ειρωνεύονταν. «Με έχουν ειρωνευτεί τηλεφωνικά, όταν την έψαχνα να την βρω πού είναι και ήξερα ότι την κρατούσαν και μιλούσαν αυτοί στο τηλέφωνο για αυτή.

Γνωρίζω ότι ενώ η κόρη μου πολλές φορές ήθελε να έρθει σπίτι, όταν ήταν με αυτούς της ασκούσαν ψυχολογική πίεση και δεν την άφηναν να γυρίσει παρά τη θέλησή της. Πάντα ξέρω ότι την ανάγκαζαν να μιλάει μαζί μου σε ανοιχτή ακρόαση και την καθοδηγούσαν, τι θα πει», ανέφερε μεταξύ άλλων στην κατάθεσή της.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα