Τρίτη, 07/05/2024 | 07:55

Πρέβεζα: Το Κομιτάτο προετοιμάζει “Το Καρναβάλι της Καρδιάς μας”- Δυνατές μικρές και μεγάλες Απόκριες!

1866 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/11/2023, 9:39 πμ | 0 σχόλια

Μία ακόμη συνάντηση πραγματοποίησε ο πολιτιστικός σύλλογος “Κομιτάτο Πρέβεζας” την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου προετοιμάζοντας το Καρναβάλι του 2024. Μετά την επιστροφή από τα χρόνια του Κορονοϊού, πέρυσι η ονομασία του Καρναβαλιού του Κομιτάτου ήταν “Το Καρναβάλι της ζωής μας”.

Το μεγαλύτερο Καρναβάλι σε Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία τόσο από πλευράς εκδηλώσεων όσο και συμμετοχών, που διοργανώνει στην Πρέβεζα το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, ονόμασε το φετινό Καρναβάλι, “Το Καρναβάλι της καρδιάς μας”. Στην πιο πρόσφατη συνάντησή του ο πολιτιστικός σύλλογος “Κομιτάτο Πρέβεζας” οριστικοποίησε το πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεών του δίνοντας έμφαση τόσο στις μικρές όσο και στις μεγάλες απόκριες.

Οι Πολιτιστικοί σύλλογοι, οι φορείς, τα σχολεία, τα εκπαιδευτήρια, τα φροντιστήρια και οι διοργανωτές των πληρωμάτων, φέτος στους όρους συμμετοχής θα έχουν τη συμμετοχή τους στις δράσεις της προτελευταίας εβδομάδας της Αποκριάς, τις μικρές Απόκριες. Τα Γκρουπ που δεν θα συμμετάσχουν στις μικρές Απόκριες αποκλείονται αυτόματα από τις εκδηλώσεις της τελευταίας εβδομάδας που υπάρχει και η μεγάλη με άρματα Αποκριάτικη παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας.

Στη συνέχεια έχοντας ολοκληρωμένο το φετινό του πρόγραμμα με τις συγκεκριμένες ημερομηνίες το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας θα συνεχίσει τις επαφές του με τους φορείς. Όλα δείχνουν ότι και φέτοις θα γραφτεί ρεκόρ συμμετοχών, καθώς υπολογίζεται ότι ο αριθμός των Καρναβαλιστών είναι πολύ πιθανό να ξεπεράσει τις 6 χιλιάδες!

Ενημερωτικά για ζητήματα όπως η βασίλισσα του Καρναβαλιού, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, οι τρόποι συμμετοχής πολιτιστικών, χορευτικών και θεατρικών σχημάτων στην τελετή έναρξης και στην τελετή λήξης του Καρναβαλιού, θα βγουν στην ώρα τους.

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας εύχεται καλή επιτυχία σε όλους και όλες εσάς που ετοιμάζεται το Γκρουπ σας για το φετινό Καρναβάλι!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα