Κυριακή, 28/04/2024 | 14:55

Πρέβεζα: Συνάντηση εθελοντών αύριο στο Δημαρχείο για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό

428 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/11/2023, 7:32 μμ | 0 σχόλια
Ο Δήμος Πρέβεζας σας προσκαλεί στην 1η συνάντηση των εθελοντών, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Πρέβεζας, με θέμα το “Χριστουγεννιάτικο
χωριό της χαράς” το οποίο θα ανοίξει τις πύλες του για δωδέκατη χρονιά .
Το Χριστουγεννιάτικο χωριό της χαράς έχει καταφέρει να προσελκύσει όλο και περισσότερους υποστηρικτές και στηρίζεται στον εθελοντισμό.
Περιμένουμε τη δική σας συμμετοχή σε αυτή μας την προσπάθεια για να ανταλλάξουμε απόψεις και να καταθέσουμε προτάσεις για τη λειτουργία του Χριστουγεννιάτικου χωριού το οποίο αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για μικρούς και μεγάλους.
Στην πλατεία των Δικαστηρίων θα στηθεί και φέτος το μικρό χωριό με τα ξύλινα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια τα οποία θα φιλοξενήσουν καλλιτεχνικές, εκπαιδευτικές, και εθελοντικές δραστηριότητες.
Τα παιδιά θα μπορούν να φωτογραφηθούν στο σπίτι του Αι Βασίλη και να ταχυδρομήσουν το γράμμα τους, να δημιουργήσουν χριστουγεννιάτικα στολίδια, κάρτες και κατασκευές στο σπίτι των ξωτικών, να διασκεδάσουν με τους
παραμυθάδες στο “Παραμυθόσπιτο”, να φτιάξουν κουλουράκια και γλυκίσματα στο “Ζαχαρόσπιτο” και να δώσουν χαρά σε άλλα παιδιά χαρίζοντας τρόφιμα, φάρμακα, ρούχα και παλιά παιχνίδια στο “Σπίτι της Αγάπης”.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα