Τρίτη, 30/04/2024 | 00:44

Πρέβεζα: Στο σφυρί η κατοικία χαμηλοσυνταξιούχου οικοδόμου

1369 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/11/2023, 12:03 μμ | 0 σχόλια

Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων στο πλευρό των σωματείων της Πρέβεζας στηρίζει την κινητοποίηση για την αποτροπή πλειστηριασμού λαϊκής κατοικίας χαμηλοσυνταξιούχου οικοδόμου. Ο πλειστηριασμός θα  πραγματοποιηθεί από συμβολαιογράφο στα Γιάννενα για λογαριασμό της εταιρείας των κοράκων du value την Τετάρτη 8 Νοέμβρη. Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων καλεί τα σωματεία και όλους τους εργαζόμενους μαχητικά να υπερασπιστούμε την προστασία της λαϊκής κατοικίας από τις τράπεζες και τα κοράκια.

Με νέα δάνεια να κοκκινίζουν εξ αιτίας της ακρίβειας και των αυξήσεων των επιτοκίων, ο λαός μένει απροστάτευτος. Η επίθεση στο βιός του λάου, στο λαϊκό εισόδημα με την ακρίβεια, εντείνεται με το νέο απαράδεχτο φορολογικό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης που επιβαρύνει με νέους φόρους τους αυτοαπασχολούμενους και τους μικρούς επαγγελματίες οδηγώντας χιλιάδες στο λουκέτο. Μάλιστα τη νέα φοροληστεία η Κυβέρνηση επιχειρεί να τη νομιμοποιήσει στο όνομα της “φορολογικής δικαιοσύνης”, την ίδια στιγμή που συνεχίζει τις προκλητικές φοροαπαλλαγές στο μεγάλο κεφάλαιο, στους εφοπλιστές, στους τραπεζίτες και στους βιομήχανους.

Κανένας μόνος, κανένας απροστάτευτος, μονό ο λαός σώζει το λαό, με οργάνωση στα σωματεία, στους χώρους δουλειάς, σε κάθε γειτονιά. Απαιτούμε να σταματήσει τώρα η επίθεση στο λαό. Να ανασταλούν οι πλειστηριασμοί και να γίνουν ρυθμίσεις δόσεων που να μπορούν να ανταποκριθούν οι οφειλέτες, με διαγραφή όλων των τόκων και κουρέματος του κεφαλαίου, χωρίς προκαταβολές και εκβιασμούς. Προστασία εδώ και τώρα της πρώτης κατοικίας.

Να σταματήσουν τώρα οι πλειστηριασμοί και οι εξώσεις!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα