Παρασκευή, 03/05/2024 | 11:15

Πρέβεζα: Περιμένουν να γίνει τροχαίο για να λειτουργήσουν τα φανάρια;

958 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/11/2023, 1:19 μμ | 0 σχόλια

Η απάθεια και η αναλγησία που διέπει το ελληνικό δημόσιο, είναι πασίγνωστη. Μια ελληνική δημόσια διοίκηση φατριάζουσα, φυγόπονη, ανειδίκευτη, επιρρεπής στα ελεύθερα σχήματα που συνεχίζει να υπάρχει σε αυτή τη θλιβερή κατάσταση στο πέρασμα δεκαετιών.

Οι… “σοφοί” που μας κυβερνούν βρήκαν βέβαια τη λύση, και είναι η φοροεπιδρομή να αφανίσουν με φόρους τους δύσμοιρους  ελεύθερους επαγγελματίες. Θα λύσει η άγρια φορολογία από τη ΝΔ, τη γραφειοκρατία; Αστεία πράγματα!

Επί μέρες στη Λεωφόρο Ιωαννίνων στο ύψος που είναι  κοιμητήριο αλλά και το κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης Πρέβεζας, οι φωτεινοί σηματοδότες (φανάρια) δεν λειτουργούν.

Την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου το πρωί  λίγο έλειψε να γίνει τροχαίο ατύχημα.

Τι κάνουν οι υπεύθυνοι; Περιμένουν να γίνει τροχαίο για να τεθούν σε λειτουργία τα φανάρια στη Λεωφόρο Ιωαννίνων στο ύψος που είναι το κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης Πρέβεζας;

Εκεί στον Δήμο Πρέβεζας, δεν ενεργοποιήθηκαν; Τα ζώα μου… αργά; Πολύ μεγάλος κίνδυνος υπάρχει και με τους πεζούς στο ύψος του κοιμητηρίου! Η διασταύρωση στο κοιμητήριο δε, είναι κίνδυνος-θάνατος! Αφού δεν μπορούν να φτιάξουν τα φανάρια, ας κλείσουν την πρόσβαση για να μην πηγαίνουν στους κυκλικούς κόμβους να κάνουν αναστροφή οι οδηγοί των οχημάτων…

Προ-σο-χή!!!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα