Σάββατο, 27/04/2024 | 16:33

Πρέβεζα: Κυκλοφόρησε το βιβλίο του καρδιολόγου Κώστα Κύρλα

498 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/11/2023, 1:40 μμ | 0 σχόλια
Την εμπειρία του μέσα από την ενασχόληση με την ιατρική αλλά και την πολιτική καταγράφει στο βιβλίο του “Ιατρική. Μια διαλεκτική επιστήμη σε έναν ανορθολογικά δομημένο κόσμο” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Οσελότος ο καρδιολόγος Κώστας Κύρλας.
Ο κ. Κύρλας προσπαθεί να δώσει απαντήσεις σε θέματα που απασχολούν πολλούς εργαζόμενους στο χώρο της υγείας όπως το ποια είναι η σχέση της Ιατρικής με τον διαλεκτικό υλισμό, το πως αυτή αυτή η λογική επιστήμη προσκρούει στον ανορθολογικό κοινωνικό και οικονομικό περίγυρο της κεφαλαιοκρατίας, αλλά και τι ζητήματα και ποιες δυσκολίες συναντά ο επαγγελματίας υγείας εξαιτίας αυτής της αντίφασης και τι στάση οφείλει να κρατήσει.
Ο Κώστας Κύρλας εργάζεται ως καρδιολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, είναι διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ενώ φοιτά στο Τμήμα Φιλοσοφίας του ίδιου Πανεπιστημίου κατέχοντας και τη θέση του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του νέου δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας ως υποψήφιος δήμαρχος με τη Λαϊκή Συσπείρωση στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα