Τρίτη, 30/04/2024 | 08:41

Πρέβεζα: Η Ρίνα ήταν σαν “Αγία”-Θερμά συλλυπητήρια

3936 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/11/2023, 1:26 μμ | 0 σχόλια

Ένας εξαιρετικός άνθρωπος, κολόνα της οικογένειας, που ήταν πάντα εκεί για να στηρίξει την οικογένειά της, έφυγε από τη ζωή.

Ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, αλλά παράλληλα καλόκαρδος ήταν η Ρίνα. Η Αικατερίνη Μπούκουρα έφυγε πριν λίγες μέρες σκορπίζοντας θλίψη στην κοινωνία της Πρέβεζας και ιδιαίτερα στους δικούς της ανθρώπους. Καλόκαρδος, έντιμος άνθρωπος, ενωτικός, η Ρίνα υπήρξε μοναδική!

Στο ταξίδι της αυτό θα συναντήσει τον Τάκη (Θεοφύλακτος) τον σύζυγό της που έφυγε νωρίς και ήταν ένας οξυδερκής, διορατικός και ευφυής άνθρωπος, που οι ιστορίες του τόσο ως καταστηματάρχη της Κυανής Ακτής όσο και ως παράγοντα του ΠΑΣ Πρέβεζα, συνεχίζουν μέχρι τις ημέρες μας και αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία γιατί ο Τάκης υπάρχει μέσα από τις συζητήσεις όλων. Ποιός μπορεί να ξεχάσει τους βαθμούς που έβαζε ανάλογα με την ευφυία παραγόντων κλπ; Τάκη ο… Τάκης; καλόοοος μαθητής! Ο Σπύρος; κακόοος μαθητής!

Η Ρίνα λοιπόν που υπήρξε εξαιρετικός χαρακτήρας πάει να συναντήσει τον Τάκη, η Ρίνα ήταν σαν “Αγία”. Ήταν, είναι και θα είναι από τους ανθρώπους που ξεχώρισαν στο πέρασμα των παιδικών μας χρόνων και οι αναμνήσεις από αυτόν τον σπάνιο άνθρωπο, δε σβήνουν. Έφυγε αφήνοντας δει και εγγόνια, αλλά σε ότι ηλικία κι αν φεύγουν τέτοιοι άνθρωποι, η θλίψη δεν μετριάζεται.

Η ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια στα παιδιά της Αντρέα και Ευτυχία, στις οικογένειές τους, στα αδέρφια της, στους συγγενείς και τους οικείους της.

Καλό ταξίδι κυρία Ρίνα!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα