Κυριακή, 05/05/2024 | 03:18

Οι “εξαφανισμένοι”, οι “απογοητευμένοι” και οι “φευγάτοι” Δημοτικοί σύμβουλοι Πρέβεζας

558 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 14/11/2023, 10:51 πμ | 0 σχόλια

Μια σειρά από πολιτικές συμπεριοφορές πυροδότησε-όπως; είναι λογικό- η εκλογική αναμέτρηση της 8ης Οκτωβρίου και άφησε τα σημάδια της και στον δήμο Πρέβεζας.

Εν ενεργεία Δημοτικοί σύμβουλοι που δεν εξελέγησαν ξανά, όπως είναι φυσιολογικό το φέρνουν βαρέως και νιώθουν απογοητευμένοι.

Κάποιοι έχουν ήδη κουνήσει μαντήλι και δεν έχουν διάθεση να πάνε ούτε στις συνεδριάσεις του Δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας.

Από τη νυν δημοτική αρχή οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καραμανίδης και Αθηνά Κωσταντάκη, έχουν ήδη αποχωρήσει από την παράταξη “δήμος της Καρδιάς μας” του Νίκου Γεωργάκου εδώ και καιρό, δεν εκτέθηκαν ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Πρέβεζας στις εκλογές του περασμένου Οκτώβρη, αντίθετα ο Δημήτρης Καραμανίδης εκτέθηκε ως υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να εκλεγεί.

Από τους υπόλοιπους Δημοτικούς συμβούλους της παράταξης “Δήμος της Καρδιάς μας” του Δημάρχου Νίκου Γεωργάκου, δεν εξελέγη ο αντιδήμαρχος Κώστας Ακρίβης, δεν εξελέγησαν οι έχοντες συνασπιστεί με την παράταξη Γεωργάκου, Παύλος Σαραμπασίνας και Ηλίας Αλεξανδρής.

Το εκλογικό αποτέλεσμα ασφαλώς και αφήνει το αποτύπωμά του πάνω σε πρόσωπα, πολιτικές διαθέσεις κλπ. Όταν ο άλλος δεν κατάφερε να εκλεγεί ξανά, είναι λογικό να μην πετάει και τη σκούφια του για προσφορά, ενώ ο χρόνος μετρά αντίστροφα για να κλείσει τον κύκλο της η σημερινή σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας.

Όταν ο άλλος γνωρίζει εκ των προτέρων ότι το φως του νέου έτους το 2024 θα τον βρει εκτός δημοτικού συμβουλίου, είναι λογικό να μην έχει τη θέρμη, τη διάθεση, να συμμετέχει όπως θα ήταν στην περίπτωση που είχε εξασφαλίσει την επανεκλογή του, όλα βεβαίως είναι ανθρώπινα.

Αν όμως η απογοήτευση ανθρώπων, που τα έχουν παρατήσει και δεν ασχολούνται πλέον άλλον με τα του δήμου Πρέβεζας έχει επιπτώσεις στο έργο της δημοτικής αρχής και κατ’ επέκταση στην καθημερινότητα των Δημοτών Πρέβεζας, τότε εξυπακούεται ότι υπάρχει θέμα.

Κάποιοι έχουν ρίξει λευκή πετσέτα και είναι “εξαφανισμένοι”, κάποιοι είναι απογοητευμένοι και κάποιοι είναι οι “φευγάτοι” από τους Δημοτικούς συμβούλους Πρέβεζας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα