Σάββατο, 27/04/2024 | 10:03

Με ατζέντα θέματα-ανάγκες του νομού Πρέβεζας, στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, ο Σπύρος Κυριάκης

523 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/11/2023, 11:35 πμ | 0 σχόλια

Συνάντηση η οποία έγινε σε εγκάρδιο κλίμα είχε χθες στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ο βουλευτής Ν. Πρέβεζας κος Σπυρίδων Κυριάκης με τον Υπουργό κο Θεόδωρο Σκυλακάκη.

Ο κος Κυριάκης στη συζήτηση που είχε με τον υπουργό για τα προβλήματα και ανάγκες του νομού, έθεσε υπόψιν το θέμα της υποστελέχωσης της Δνσης Δασών Πρέβεζας καθώς και των δύο Δασονομείων Πάργας και Φιλιππιάδας που καθιστά αδύνατη την εκπλήρωση του έργου της, σε έναν νομό με αυξημένες δασικές εκτάσεις και ευαίσθητο περιβάλλον.

Επίσης αναφέρθηκε στην ανάγκη ένταξης των ΤΟΕΒ στο πρόγραμμα ΑΠΟΛΛΩΝ, που έχει καταρτιστεί από την κυβέρνηση, μια κίνηση που θα οδηγήσει  στην επίλυση χρόνιων ενεργειακών  και οικονομικών προβλημάτων του αγροτικού πληθυσμού του νομού,  διευκολύνοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό την παραγωγική διαδικασία.

Έθεσε επίσης στον κο Υπουργό το θέμα των εκκρεμοτήτων στα προγράμματα που αφορούν στο υπουργείο και υπάγονται στο ΕΠΣΑ 2014-2020 καθώς και τη δημιουργία Εθνικού  Δικτύου Μονοπατιών και Διαδρομών Πεζοπορίας για τα τμήματα που αφορούν στο νομό Πρέβεζας και συνδέονται με το ευρύτερο δίκτυο.

 

 

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Βουλευτής Ν. Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα