Δευτέρα, 29/04/2024 | 00:10

ΛΑΣΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΓΙΑ ΟΔΙΚΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ: Κοροϊδεύουν τον λαό της Πρέβεζας

525 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 26/11/2023, 5:57 μμ | 0 σχόλια

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΙΚΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ: ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ «ΤΑ ΛΕΦΤΟΔΕΝΤΡΑ ΞΕΡΑΘΗΚΑΝ» ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ

 

Αποτελούν πρόκληση οι δηλώσεις του υφυπουργού της κυβέρνησης της Ν.Δ. κ. Νίκου Ταχιάου , όσον αφορά την μη χρηματοδότηση των βασικών οδικών αξόνων της Π.Ε. Πρέβεζας στο συνέδριο της ΕΝΠΕ.  Ο Υπουργός ήρθε στα Γιάννενα για να μας μηνύσει να ξεχάσουμε την αναβάθμιση της Παραλιακής οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας και τη σύνδεση της Εθνικής οδού με την Ιόνιο οδό στο ύψος της Καμπής.

Κοροϊδία είναι και τα δήθεν ξεσπάσματα του περιφερειάρχη Ηπείρου της ΝΔ στο συνέδριο για τις δηλώσεις του υφυπουργού της ΝΔ, ώστε να εκτονώσει τη διαρκώς αυξανομένη λαϊκή δυσαρέσκεια. 

Τα τελευταία χρόνια, Κυβέρνηση και Περιφέρεια αντί να φτιάξουν ασφαλείς δρόμους, το μόνο που δημιουργούν είναι κυκλικούς κόμβους που δεν χωράνε να περάσουν τα φορτηγά. Η οδική ασφάλεια ξεκινά και εξαντλείται στους κυκλικούς κόμβους αφήνοντας απ έξω όλο το μήκος της παραλιακής οδού που κρύβει παγίδες θανάτου κάθε λίγα μέτρα. 

Η Πρέβεζα παραμένει ο μοναδικός νομός της Ηπείρου που δεν συνδέεται με κανέναν από τους δύο μεγάλους οδικούς άξονες. Συνεχίζει να δέχεται χιλιάδες τουριστών κάθε καλοκαίρι χωρίς να έχει καν νοσοκομείο, αλλά αυτά δεν είναι ικανοί λόγοι για να χρηματοδοτηθούν οδικοί άξονες. 

Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν: Στα εγκαίνια του προεκλογικού του κέντρου στην Πρέβεζα μόλις πριν δύο μήνες, το Σεπτέμβριο του 2023, ο κ. Καχριμάνης ως υποψήφιος Περιφερειάρχης διαβεβαίωνε ότι η Περιφέρεια Ηπείρου θα χρηματοδοτήσει τις μελέτες και μαζί με το υπουργείο Υποδομών θα συγχρηματοδοτήσουν  την αποπεράτωση αυτών των έργων.

Τώρα ξαφνικά τα «λεφτόδεντρα» ξεράθηκαν και δεν βγάζουν τα χρήματα που ούτως ή άλλως έχουν πάρει απ τις τσέπες του λαού της Πρέβεζας μέσω της φορολογίας

Δεν είναι η πρώτη φορά που εμπαίζονται οι κάτοικοι της Π.Ε. Πρέβεζας.  Προεκλογικά και το 2019 και η κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ  διαβεβαίωνε ότι ήταν έτοιμη για να δημοπρατήσει το έργο σύνδεσης της Πρέβεζας με την Ιόνιο οδό. Και μετά τις εκλογές αποδείχτηκε ότι δεν είχαν έτοιμες ούτε τις μελέτες.

Ως Λαϊκή Συσπείρωση , το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΚΚΕ, δεν τρέφουμε καμία αυταπάτη για το ρόλο της Περιφερειακής αρχής  και της κυβέρνησης της ΝΔ.

Περπατάνε έργα και Υποδομές που εξυπηρετούν κάθε φορά  τις προτεραιότητες  και τις ανάγκες των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. 

Κοροϊδεύουν με τη δημιουργία κυκλικών κόμβων δήθεν για την οδική ασφάλεια 

Καλούμε τους φορείς του κινήματος , τα εργατικά σωματεία τους αγροτικούς και επαγγελματικούς συλλόγους, τους επιστημονικούς φορείς να πάρουν την υπόθεση της διεκδίκησης σύγχρονων και ασφαλών οδικών αξόνων στα χέρια τους, χωρίς χαράτσια και διόδια.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα