Κυριακή, 28/04/2024 | 00:55

Καχριμάνης για Οδικούς άξονες Π.Ε. Πρέβεζας: «Δεν δέχομαι ότι σε ένα κράτος δεν υπάρχει συνέχεια»

387 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/11/2023, 3:31 μμ | 0 σχόλια

«Δεν δέχομαι ότι σε ένα κράτος δεν υπάρχει συνέχεια», τόνισε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το μέλλον των οδικών αξόνων Ιόνιας Οδού- Πρέβεζα και Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας (Μεσοπόταμος- Λούτσα).   

 

Ο Περιφερειάρχης  εξήγησε  ότι για τους δύο οδικούς άξονες, οι οποίοι  όπως και το Ιωάννινα – Κακαβιά είχαν μείνει για πάρα πολλά χρόνια στάσιμοι,    υπήρχαν συνεννοήσεις με την προηγούμενη πολιτική ηγεσία του Υπουργείου.  Στο πλαίσιο αυτό- συνέχισε –  κατασκευάζονται οι οδικοί κόμβοι μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης και «προκαλούν δυσφορία τα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες» από τον Υφυπουργό Υποδομών,  (ο οποίος αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα στα Ιωάννινα για να αποσαφηνιστούν όλα τα ζητήματα που έχουν ανακύψει). 

 

Ο Περιφερειάρχης, απαντώντας σε ερώτηση για τον οδικό άξονα Ιωάννινα- Κακαβιά, τόνισε ότι η χρηματοδότηση του έργου είναι διασφαλισμένη. «Κάθε έργο στην αρχή το βάζουμε σε Εθνικούς πόρους και στη συνέχεια μόλις ανοίξει το ΕΣΠΑ μεταφέρεται εκεί», εξήγησε. 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα