Σάββατο, 27/04/2024 | 11:27

Θανάσης Καββαδάς: «Τοποθετείται οπλίτης γιατρός στον Καστό»

408 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/11/2023, 6:44 μμ | 0 σχόλια

Με οπλίτη ιατρό θα καλυφθούν οι ανάγκες του περιφερειακού ιατρείου Καστού για τον επόμενο 1 χρόνο περίπου. Με απόφαση του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη, έπειτα από συνεργασία που είχε ο Βουλευτής Ν. Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς, το προηγούμενο διάστημα, τόσο με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας κ. Ειρήνη Αγαπηδάκη, αλλά και τον Υφυπουργό κ. Κεφαλογιάννη, ο οπλίτης ιατρός θα παρουσιαστεί άμεσα στο Π.Ι. Καστού, όπου και θα υπηρετήσει μέχρι την εκτιμώμενη ημερομηνία απόλυσής του στις 18 Σεπτεμβρίου 2024. Η σχετική απόφαση δημοσιεύθηκε χθες στο ΦΕΚ Β’ 6386/7-11-2023. 

  Σχετικά με το θέμα ο Βουλευτής ανέφερε:

«Τον Ιούνιο, μετά τις εκλογές, υπήρξε πρόσκληση κατάθεσης αιτήσεων για την κάλυψη των κενών θέσεων στα αγροτικά ιατρεία. Ενώ αρχικά υπήρχε ενδιαφερόμενη ιατρός, τελικά δεν αποδέχθηκε τη θέση. Αμέσως ανέλαβα πρωτοβουλία και απευθύνθηκα στην 6η ΥΠΕ και στους αρμόδιους Υπουργούς, οι οποίοι συνέδραμαν την προσπάθειά μας για την άμεση κάλυψη της θέσης από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. 

Οι κάτοικοι, αλλά και οι επισκέπτες του μικρού, πανέμορφου νησιού μας, μπορούν πλέον να εξυπηρετούνται για βασικές, αλλά και έκτακτες ιατρικές ανάγκες στον τόπο τους. Πάντα θα εξαντλούμε κάθε περιθώριο, θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να  αισθάνονται οι πολίτες πιο ασφαλείς.»

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα