Δευτέρα, 29/04/2024 | 14:11

Η Πρέβεζα Φορά τα Χριστουγεννιάτικά της

541 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 25/11/2023, 10:40 πμ | 0 σχόλια

Πριν καλά-καλά μπει το τελευταίο 20ήμερο του Νοεμβρίου είχαν ξεκινήσει οι Χριστουγεννιάτικοι στολισμοί από τον Δήμο Πρέβεζας, σε διάφορες περιοχές και μάλιστα με πολύ ωραίο τρόπο.

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία των στολισμών ενόψει Χριστουγέννων από τον Δήμο Πρέβεζας και εκφράζουμε τη βεβαιότητα ότι και φέτος το συνολικό αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

Ξεκίνησε η προετοιμασία για το στήσιμο του Χριστουγεννιάτικου Χωριού της Χαράς στον πεζόδρομο των Δικαστηρίων στην Πρέβεζα.
Τα συνεργεία του Δήμου έχουν πιάσει δουλειά και μέσα στις επόμενες μέρες όλα θα είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή της έναρξης των δράσεων με πιθανότερη ημερομηνία την 15η Δεκεμβρίου.
Όπως κάθε χρόνο το “Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Χαράς” θα μείνει ανοιχτό έως και τη γιορτή των Θεοφανείων, προσφέροντας σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να ξεφύγουν από την καθημερινότητα , να διασκεδάσουν ,να δοκιμάσουν γλυκίσματα και να αισθανθούν τη μαγεία των γιορτινών ημερών πάντα με ελεύθερη είσοδο και την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα