Κυριακή, 28/04/2024 | 23:32

Επίσκεψη του Υφυπουργού Ναυτιλίας σε ΑΕΝ και Λιμεναρχείο Πρέβεζας

720 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/11/2023, 12:13 μμ | 0 σχόλια
Την Πρέβεζα επισκέφθηκε την Πέμπτη, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννης Παππάς. O κ. Παππάς συνοδευόμενος από τον βουλευτή Πρέβεζας Σπύρο Κυριάκη, αρχικά επισκέφθηκε την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού, όπου συνομίλησε με τους σπουδαστές για τα ζητήματα που τους απασχολούν (κτιριακό, σίτιση κλπ), ενώ στην συνέχεια ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΑΕΝ.
Ο υφυπουργός στις δηλώσεις του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πρόγραμμα του 1.700.000 ευρώ για προσομοιωτές, ενώ σε συνεργασία με τον κ. Κυριάκη θα εξετάσει τα ζητήματα που αφορούν την κτιριακή αναβάθμιση της ΑΕΝ. “Θέλουμε τα παιδιά μας εδώ να αισθάνονται ότι είμαστε κοντά τους, ότι είμαστε δίπλα τους” τόνισε ο κ. Παππάς, κάνοντας μνεία και στο πρόσφατο πρόγραμμα ενίσχυσης 3.400 ευρώ για κάθε σπουδαστή.
Ο βουλευτής Σπύρος Κυριάκης χαρακτήρισε την επίσκεψη του υφυπουργού ουσιαστική υπογραμμίζοντας ότι επεφύλασσε μια σημαντική είδηση που αφορά την αναβάθμιση της Σχολής με νέους προσομοιωτές και νέο υλικό, ενώ δήλωσε πεπεισμένος ότι θα προχωρήσουν άμεσες λύσεις και ενέργειες ώστε να βελτιωθεί το επίπεδο της Ακαδημίας.
Τέλος ο Υφυπουργός Ναυτιλίας επισκέφθηκε το Λιμεναρχείο Πρέβεζας και είχε συνάντηση με τη Διοίκηση και το προσωπικό.
ΠΗΓΗ-φωτό: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα