Σάββατο, 27/04/2024 | 17:28

Απίστευτη ανατροπή και μεγάλη νίκη του Φιλαθλητικού επί της Καλαμάτας με 3-2

461 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/11/2023, 10:41 μμ | 0 σχόλια

Σε ένα παιχνίδι με απίστευτη ανατροπή εξελίχθηκε το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Pre League, ανάμεσα στον Φιλαθλητικό και τον Απόλλωνα Καλαμάτας, το φινάλε του οποίου έδωσε την σπουδαία νίκη με 3-2 στα σετ, στην ομάδα της Πρέβεζας.

Η ομάδα της Πρέβεζας αν και ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι στο πρώτο σετ, απέναντι σε μία ομάδα που επιθυμεί την άνοδο στην Volley League, είδε τις φιλοξενούμενες να το κερδίζουν με 25-22.

Το ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο σετ, με τον Απόλλωνα Καλαμάτας να κερδίζει με 25-22.

Στο τρίτο σετ όμως τα κορίτσια του Πέτρου Παπαδόπουλου δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό και έχοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα, κατάφεραν και το κέρδισαν με 28-26.

Έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στο τέταρτο σετ με τον Φιλαθλητικό να βρίσκει έναν κουρασμένο Απόλλωνα, τον οποίο κέρδισε με 25-17, στέλνοντας τον αγώνα στο τάι μπρέικ.

Εκεί ο Φιλαθλητικός δείχνοντας ότι θέλει όσο τίποτε άλλο τη νίκη με τις αθλήτριες να δίνουν τα πάντα στο γήπεδο, κατάφερε και έκανε την ολική ανατροπή κερδίζοντας με 15-12 και 3-2 στα σετ.

Ο προπονητής του Φιλαθλητικού Πέτρους Παπαδόπουλος δήλωσε στην κάμερα του Filathlitikos Live TV μετά το τέλος του αγώνα: ‘’Ένα τεράστιο ευχαριστώ στις αθλήτριες της ομάδας μας που έδωσαν τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Μας τον χρωστούσαν από την ήττα που είχαμε από τον ΖΑΟΝ εντός έδρας την πρώτη αγωνιστική. Συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό βλέποντας ένα-ένα τα παιχνίδια’’.

Η Βασιλική Κοσμίδου μετά τον αγώνα είπε: ‘’Πραγματικά όλα τα κορίτσια πιστέψαμε στη νίκη, ήμασταν κοντά και θα ήταν άδικο αν δεν κερδίζαμε και πάλι. Ήταν μια μεγάλη νίκη που την αφιερώνουμε στον κόσμο μας και στην διοίκηση’’.

 

Διαιτητές: Χλωρός, Αποστόλου,

 

Φ.Γ.Σ. Πρέβεζας (Πέτρος Παπαδόπουλος): Πατακιάρα, Θεοδωράκη, Μύθου, Κουτρουμπή, Πεπόνη, Αούραμτσικ, Γερομίχαλου, Τοτσίδου, Κουκα, Κοσμίδου, Μητροπούλου, Μέλου.

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Μπάμπης Μυτσκίδης): Αρβανιτοπούλου, Αμάνα, Κοκότη, Καραφουλίδου, Φάκη, Βαρμπάνοβα / Γιολλά Ν. (λ), Μαυροειδή, Καραμούντζου, Γιολλά Ειρ, Ρωσσιάδου, Ευθυμιοπούλου, Κακκά.

-Δηλώσεις

https://www.youtube.com/watch?v=HAO97KxzRb8

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα