Σάββατο, 27/04/2024 | 21:07

Ήττα εντός έδρας με 3-2 του Φιλαθλητικού από τα Βριλήσσια

377 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 25/11/2023, 11:49 μμ | 0 σχόλια

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο Φιλαθλητικός φτάνει στην πηγή, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει και στη νίκη, αφού μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Πορφύρα με 3-2, ήρθε και η εντός έδρας ήττα από τα Βριλήσσια με 3-2.

Οι δύο σημαντικές απουσίες των Τοτσίδου και Θεοδωράκη λόγω τραυματισμού είναι αισθητές, κάτι που δήλωσε και ο προπονητής του συλλόγου σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα.

Αγωνιστική τώρα οι φιλοξενούμενες κέρδισαν το πρώτο σετ με 25-14, με την ομάδα της Πρέβεζας ωστόσο να καταφέρνει να γυρίσει το παιχνίδι και να κερδίζει τα επόμενα δύο σετ με 25-20 και 25-23, κάνοντας το 2-1.

Όμως από τη μία τα λάθη και από την άλλη το άγχος έδωσαν το δικαίωμα στα Βριλήσσια να πάνε το παιχνίδι στο τάι μπρέικ, κερδίζοντας το 4ο σετ με 25-20.

Στο τελευταίο σετ οι φιλοξενούμενες έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο το παιχνίδι και πατώντας στα λάθη και την κούραση των παικτριών του Φιλαθλητικού κέρδισαν τον αγώνα με 3-2 στα σετ.

Το θετικό όπως τονίζει ο Πέτρος Παπαδόπουλος είναι ότι η ομάδα της Πρέβεζας κέρδισε έστω και έναν πόντο μένοντας ψηλά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Όσον αφορά την επόμενη αγωνιστική, αναμένεται η επιστροφή της αρχηγού του συλλόγου Αθανασίας Τοτσίδου, ωστόσο αν θα αγωνιστεί ή όχι αυτό θα αποφασιστεί εντός της εβδομάδας.

Τα σετ: 14-25, 25-20, 25-23, 20-25, 7-15.

Διαιτητές: Γεράνιος, Γκοργκόλης.

Φ.Γ.Σ Πρέβεζας (Πέτρος Παπαδόπουλος): Πατακιάρα, Κοσμίδου, Μύθου, Πεπόνη, Μητροπούλου, Κουτρουμπή, Ντάρια, Μέλου, Γερομιχαλού, Κούκα.

ΦΟ Βριλησσίων (Κων/νος Λιώσης): Μολυβιάτη, Μικρουδάκη, Καραβοκύρη, Μικέλη, Κούση, Έρωτα, Μπαλάσκα, Μποκή, Σπύρου, Σίλβα, Τριγωνίδου, Δημητρακάκου.

Γραφείο Τύπου

Φιλαθλητικός Γ.Σ Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα