Σάββατο, 27/04/2024 | 15:37

Έφυγε από τη ζωή ο άνθρωπος που έκανε την Πρέβεζα Κοσμοπολίτικη και διασκέδασε κόσμο και κοσμάκη!

5835 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 07/11/2023, 6:14 μμ | 0 σχόλια

 

Ξενιτεύτηκε για μια καλύτερη ζωή στη Στοκχόλμη της Σουηδίας και δημιούργησε μια υπέροχη οικογένεια. Οικογένεια που είναι πάντα στην καρδιά μας και έχει την αγάπη μας, την εκτίμησή μας και τον σεβασμό μας. Ο Αλέκος Τσούκης είδε τα παιδιά του να γίνονται εξαιρετικοί άνθρωποι και να έχουν την εκτίμηση της κοινωνίας, είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση για έναν γονέα.

Έγραψε ιστορία με την Disco Cosmopolitan στην Πρέβεζα, μια Ντισκοτέκ που εκτός από το υπέροχο ντεκόρ έπαιζε υπέροχη μουσική και από την Ντίσκο αυτή πέρασε πάρα πολύς κόσμος τόσο ντόπιοι όσο και επισκέπτες.

Άλλωστε εκείνες οι υπέροχες εποχές της Πρέβεζας έχουν πάντα μέσα Cosmpopolitan. Το παρουσιαστικό του Αλέκου παρέπεμπε σε καλλιτέχνη, ο ίδιος έδειχνε ασυμβίβαστο πνεύμα και η Cosmpolitan που έγραψε ιστορία στη διασκέδαση της Πρέβεζας,  είχε τη δική του σφραγίδα.

Η Εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου στην εκκλησία του Αγίου Βασιλείου στο χωριό της Καμαρίνας και ώρα 15.30.

Η ΤΟΜΗ στην ενημέρωση εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια, στην υπέροχη οικογένεια του Αλέκου Τσούκη, τους συγγενείς και τους οικείους του.

Καλό ταξίδι Αλέκο!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα