Δευτέρα, 20/05/2024 | 04:24

Γιάννενα: Αφού έκλεβε, την ίδια ώρα έτρωγε και έπινε και κανά ποτάκι…

333 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/11/2023, 1:24 μμ | 0 σχόλια

Από τη συνεργασία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, διακριβώθηκε η εγκληματική δράση αλλοδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, κατ’ επάγγελμα και εξακολούθηση.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο κατηγορούμενος, εισέρχονταν σε σπίτια, των οποίων οι ένοικοι απουσίαζαν, παραβιάζοντας πόρτες εισόδου ή παράθυρα, αφαιρώντας στη συνέχεια χρήματα, τιμαλφή και διάφορα αντικείμενα, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις κατανάλωνε επί τόπου τρόφιμα και ποτά, που έβρισκε στους χώρους των κλοπών.

Με τον παραπάνω τρόπο εξακριβώθηκε ότι το διάστημα του περασμένου Αυγούστου – Σεπτεμβρίου, ο κατηγορούμενος διέπραξε συνολικά 6 κλοπές και 2 απόπειρες κλοπής από σπίτια σε διάφορες περιοχές του λεκανοπεδίου των Ιωαννίνων, η αξία των κλοπιμαίων από τις οποίες εκτιμάται τουλάχιστον στις 10.000 ευρώ.

Προανάκριση ενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων και η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα