Δευτέρα, 29/04/2024 | 07:37

Το Νοσοκομείο Πρέβεζας επισκέφθηκε η παράταξη “Δήμος της Καρδιάς μας” και ο Νίκος Γεωργάκος

960 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/10/2023, 10:49 πμ | 0 σχόλια

Το νοσοκομείο Πρέβεζας επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης 3 Οκτωβρίου αντιπροσωπεία της παράταξης “Δήμος της Καρδιάς μας” και ο ίδιος ο νυν Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος.

Τόσο ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος όσο και ο διοικητής του νοσοκομείου Πρέβεζας Δημήτρης Σκανδάλης αναφέρθηκαν σε ζητήματα του νοσοκομείου Πρέβεζας.

Στην Αντιπροσωπεία της παράταξης Δήμος της Καρδιάς μας ήταν οι υποψήφιοι Δημοτικοί σύμβουλοι Σπύρος Βρυώνης ο οποίος είναι και άνθρωπος που εργάζεται στον τομέα της υγείας και στο νοσοκομείο Πρέβεζας, ο Μπάμπης Κακιούζης, η Δήμητρα Αηδόνη, η Σπυριδούλα Γεωργοκίτσου κ.α.

Από τους υποψήφιους τοπικούς συμβούλους βρέθηκαν ο Βασίλης Ντόντορος, ο Νίκος Πλέουρας ο οποίος είναι άνθρωπος της υγείας και ο οποίος είναι υπέρ το δέον χρήσιμος και απαραίτητος για το νοσοκομείο Πρέβεζας και διεκδικεί την ψήφο των Πρεβεζάνων (για να επιστρέψει στο νοσοκομείο Πρέβεζας, από το νοσοκομείο Καβάλας που είναι τώρα) για να προσφέρει τις υπηρεσίες τουκ.α..

Στη συνάντηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα υπήρξε και μια ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων στα όσα γίνονται από την Περιφέρεια Ηπείρου με παρέμβαση  του Αντιπεριφερειάρχη Ηπείρου της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας (παρεμβάσεις ανακαίνισης που αγγίζουν το ένα εκατομμύριο ευρώ) Στράτου Ιωάννου και όλα όσα έχουν προγραμματιστεί για το νοσοκομείο Πρέβεζας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα