Σάββατο, 27/04/2024 | 18:45

Συλλήψεις για παραβάσεις περί ναρκωτικών στην Ήπειρο το τελευταίο 48ωρο

776 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/10/2023, 9:23 πμ | 0 σχόλια

Τρία άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο 48ωρο στην Ήπειρο, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Πιο συγκεκριμένα, χθες (3-10-2023) στα Ιωάννινα, συνελήφθη ημεδαπός, ύστερα αξιοποίηση πληροφοριών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, ο οποίος είχε εγκαταστήσει στο σπίτι του εξοπλισμό εσωτερικής καλλιέργειας (αποτελούμενο από τέντα εσωτερικής καλλιέργειας, ανακλαστήρα με λαμπτήρα, μετασχηματιστή ρεύματος και εξαερισμό με σωλήνα), όπου καλλιεργούσε δενδρύλλιο κάνναβης.
Ακόμη, αστυνομικοί της ίδιας υπηρεσίας εντόπισαν και συνέλαβαν κοντά σε κατάστημα κράτησης ημεδαπό, στο αυτοκίνητο του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.
Τέλος, προχθές (2-10-2023)στην Πρέβεζα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε ημεδαπή από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας, βρέθηκαν στην κατοχή της 10 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές, ενώ οι έλεγχοι και δράσεις για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών συνεχίζονται καθημερινά με αμείωτη ένταση σε όλη την Ήπειρο.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα