Σάββατο, 27/04/2024 | 15:50

Συγχαρητήρια Θανάση Καββαδά, για τη νίκη του συνδυασμού «Λευκάδα Μπορείς» και του Ξενοφώντα Βεργίνη

566 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 10/10/2023, 8:16 μμ | 0 σχόλια

Συγχαίρω θερμά τον συνδυασμό «Λευκάδα Μπορείς» και ιδιαιτέρως τον επικεφαλής Ξενοφώντα Βεργίνη για τη μεγάλη νίκη από τον πρώτο γύρο των εκλογών για το Δήμο της Λευκάδας. Η εμπειρία, η γνώση αλλά και η αγάπη για τον τόπο του, θα αποτελέσουν σημαντικά εφόδια σε αυτή τη νέα του προσπάθεια και πορεία. 

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας τα 4 προηγούμενα χρόνια ενέκρινε συνολικές χρηματοδοτήσεις άνω των 100.000.000 ευρώ για σημαντικά έργα αλλά και παρεμβάσεις στο Νομό. Επίσης, έχουμε μπροστά μας τα δύο μεγάλα εμβληματικά έργα της υποθαλάσσιας ζεύξης και της Μαρίνας στο Βλυχό, αλλά και πολλά άλλα έργα που επηρεάζουν σοβαρά την καθημερινότητα των πολιτών. Μέσα από την υλοποίηση όλων αυτών των έργων, ο τόπος μας θα αναπτυχθεί, θα γίνει πιο λειτουργικός και πιο όμορφος. 

Γι’ αυτό υπάρχει ανάγκη σύνθεσης και συνεργασίας, διότι μόνο έτσι θα κάνουμε πράξη το όραμά μας για τη Λευκάδα του 2030. 

Αυτό άλλωστε μας ενώνει όλους: η Λευκάδα, οι πολίτες της και ένα μέλλον με πρόοδο και ευημερία. 

Είναι δεδομένο ότι και σε αυτήν την προσπάθεια θα σταθώ αρωγός, όπως το έκανα πάντα, με έργα και πράξεις. 

Θέλω να συγχαρώ όλους τους υποψηφίους που έδωσαν τον εκλογικό τους αγώνα και να ευχηθώ σε όσους εξελέγησαν, από όλες τις παρατάξεις, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα καθήκοντά τους. Είμαι βέβαιος ότι θα εργαστούν και θα συνεργαστούν με μοναδικό γνώμονα το καλό του τόπου μας. 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα