Δευτέρα, 29/04/2024 | 00:25

Στράτος Ιωάννου: Ευχαριστώ από καρδιάς όσες και όσους τίμησαν το συνδυασμό μας, αλλά και εμένα προσωπικά

750 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 10/10/2023, 11:25 πμ | 0 σχόλια

Στράτος Ιωάννου: Ευχαριστώ από καρδιάς όσες και όσους τίμησαν το συνδυασμό μας, αλλά και εμένα προσωπικά, με την αγάπη τους και την εμπιστοσύνη τους

Αγαπητοί συμπολίτες,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την στήριξη στο συνδυασμό μας «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου» με επικεφαλής τον κο Αλέξανδρο Καχριμάνη και σε μένα προσωπικά.

Εκτός από την στήριξή σας στον συνδυασμό μας, είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος από την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου. 

Υπηρετώντας σε αυτή την θέση από το 2010 είναι μεγάλη μου τιμή που με εκλέξατε για άλλη μια φορά στην πρώτη θέση, με μεγάλη διαφορά και με περισσότερους σταυρούς από την προηγούμενη φορά. Η επιλογή σας αυτή σημαίνει πολλά για εμένα αφού σε αυτή την προεκλογική περίοδο είχα να αντιμετωπίσω εξαιρετικά δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις, τις οποίες αντιμετώπισα με ήθος και αξιοπρέπεια.

Το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης εκλογικής διαδικασίας ήταν μια δικαίωση για εμένα και σας ευχαριστώ όλους.

Υπόσχομαι να τιμήσω την επιλογή σας και να κάνω το καλύτερο δυνατό για την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας. Από σήμερα, ξεκινάμε ξανά την σκληρή δουλειά για το καλό της Πρέβεζας και ολόκληρης της Ηπείρου!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα