Κυριακή, 28/04/2024 | 17:46

Στον αγώνα του συνδυασμού “Βήμα στο Αύριο” και του Αχιλλέα Γκούμα, δεν ταιριάζει η απογοήτευση!

1211 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/10/2023, 8:39 μμ | 0 σχόλια

 

Με λίγο χρόνο από τη δημιουργία του συνδυασμού “Βήμα στο Αύριο” στο Δήμο Πάργας, ο Αχιλλέας Γκούμας και οι υποψήφιοι έφτασαν κοντά στο να πετύχουν πολλά!

Ο Αχιλλέας Γκούμας είχε ανακοινωθεί αρχικά από τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη, ως υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος και μετά από σύντομο χρονικό διάστημα, ανακοινώθηκε ως υποψήφιος Δήμαρχος Πάργας, αφού ήδη ο Γιάννης Δήμας είχε ανακοινώσει τη δική του υποψηφιότητα.

Αυτό ήταν ένα λάθος, υπό την έννοια ότι εάν ο Αχιλλέας Γκούμας είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο ότι ο Γιάννης Δήμας θα δήλωνε κι αυτός την υποψηφιότητά του ως υποψήφιος Δήμαρχος Πάργας.

Ο Αχιλλέας Γκούμας δήλωσε την κάθοδό του στις εκλογές και ο Γιάννης Δήμας το πήγε μέχρι τέλους. Ο Αχιλλέας Γκούμας πήρε 35, 59% και ο Γιάννης Δήμας 15,77% μια απλή πρόσθεση μπορεί και να δείχνει τι θα μπορούσε με περισσότερες πιθανότητες να συμβεί υπό προϋποθέσεις, αν ο Αχιλλέας ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Πάργας, χωρίς τον Γιάννη Δήμα.

Σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, να στήσεις συνδυασμό και να κατέβεις στις εκλογές αφενός δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου και αφετέρου είναι απίθανο να αποφύγεις τα λάθη και λάθη έγιναν!

Όμως, όταν ένας συνδυασμός όπως ο “Βήμα Στο Αύριο” στήνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα, κατεβαίνει στις εκλογές και παίρνει με το… “Καλημέρα” λίγο πάνω από το 35% είναι αξιοσημείωτο και βέβαια δείχνει ότι ο Αχιλλέας Γκούμας έχει μέλλον στα πολιτικά πράγματα του τόπου.

Θα πρέπει να ξεφύγει από νοοτροπίες για “απευθείας αναθέσεις” για δύο… υπολογιστές και να επικεντρωθεί σε ζωτικής σημασίας ζητήματα του Δήμου Πάργας. Ακόμα κι αν χρειαστεί να συμπλεύσει με τον Δήμαρχο πάργας Νίκο ζαχαριά σε ζητήματα του δήμου. Να μην μπει σε διαδικασία στείρων αντιπαραθέσεων και να κάνει δημιουργική και με ουσία αντιπολίτευση.

Σε κάθε περίπτωση στον αγώνα που έκανε ο Αχιλλέας Γκούμας και ο συνδυασμός “Βήμα στο Αύριο” δεν ταιριάζει η απογοήτευση. Το 35% και λίγο παραπάνω επί τη εμφανίσει λέει πολλά, πάρα πολλά…

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα