Σάββατο, 27/04/2024 | 20:23

Πρώτη φορά Δήμαρχος Πρέβεζας από την Πρώτη Κυριακή: Έγραψε Ιστορία ο Νίκος Γεωργάκος

2090 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/10/2023, 12:39 πμ | 0 σχόλια

 

Ως ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση σας είχαμε προβλέψει τη νίκη από την πρώτη Κυριακή του Νίκου Γεωργάκου στο τιμόνι του Δήμου Πρέβεζας που αυτόματα συνεπάγεται την επανεκλογή του για την επόμενη πενταετία στον θώκο του Δημάρχου Πρέβεζας.

Η Κυριακή 8 Οκτωβρίου είναι και μία ιστορική μέρα για τον Δήμο Πρέβεζας, αφού εκλέγεται Δήμαρχος από τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών, ότι δεν κατάφεραν τόσοι και τόσοι δήμαρχοι της μεταπολίτευσης το κατάφερε ο Νίκος Γεωργάκος.

Φανερά συγκινημένος και ενθουσιασμένος από την θερμή υποδοχή που του επεφύλαξαν οι πολίτες της Πρέβεζας στο εκλογικό του κέντρο, ο Δήμαρχος όλων των Δημοτών Πρέβεζας, ο Δήμαρχος της “Καρδιάς μας” Νίκος Γεωργάκος δεσμεύτηκε ότι θα εργαστεί σκληρά για τον τόπο, ενώ προανήγγειλε την αξιοποίηση υποψηφίων, ακόμα και εάν δεν εκλεγούν.

Με καταμετρημένο το 100% των εκλογικών τμημάτων το 46,28% που παίρνει στο Δήμο Πρέβεζας ο Νίκος Γεωργάκος είναι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό και με τον ισχύοντα εκλογικό νόμο επανεκλέγεται Δήμαρχος Πρέβεζας και Δημοτική αρχή ο συνδυασμός “Δήμος της Καρδιάς μας”.

Το 46%,28 είναι το δεύτερο μεγάλο ποσοστό που παίρνει υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας, μετά το 48% που είχε πάρει πριν… 31 χρόνια ο Μπάμπης Δράκος το 1982. Ο Μπάμπης Δράκος όμως έχασε στον τότε δεύτερο γύρο των εκλογών από τον Νίκο Γιαννούλη που εξελέγη τρεις σερί τετραετίες Δήμαρχος Πρέβεζας.

Σε κάθε περίπτωση ο Νίκος Γεωργάκος γράφει ιστορία αφού είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας που εκλέγεται από την πρώτη Κυριακή Δήμαρχος, στον Δήμο Πρέβεζας.

Σε όλη την προεκλογική περίοδο κινήθηκε με σεμνότητα, χωρίς αφορισμούς και κορώνες που δεν προσφέρουν και είναι πλέον η ευκαιρία του να γράψει ιστορία στον Δήμο Πρέβεζας και με έργα που θα δώσουν ώθηση στην ανάπτυξη των Δημοτών Πρέβεζας.

Διοίκησε τον Δήμο Πρέβεζας με 6 άτομα την Τετραετία 2019-2023 και από την 1-1-2024 που αναλαμβάνει η νέα δημοτική αρχή, θα διοικεί τον Δήμο Πρέβεζας με 17 Δημοτικούς συμβούλους και ισχυρά τοπικά συμβούλια.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα