Δευτέρα, 29/04/2024 | 08:38

Ο Δήμαρχος όλων των Πρεβεζάνων Νίκος Γεωργάκος και η πενταετία που έρχεται…

1209 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/10/2023, 9:23 πμ | 0 σχόλια

Συμπληρώνονται τρεις εβδομάδες από την 8η Οκτωβρίου που οι δημότες Πρέβεζας με συντριπτικό τρόπο και με ποσοστό 46% εξέλεξαν τον Νίκο Γεωργάκο ξανά Δήμαρχο Πρέβεζας και την παράταξη “Δήμος της Καρδιάς μας” Δημοτική αρχή για τα επόμενα πέντε χρόνια από 1-1-2024.

Ο Νίκος Γεωργάκος και η εξάδα των συνεργατών του, άντεξαν στα πολύ δύσκολα, όλο το προηγούμενο διάστημα. Εκτός των άλλων ο Νίκος Γεωργάκος πέρασε στην ιστορία ως ο μοναδικός Δήμαρχος Πρέβεζας που εξελέγη Δήμαρχος από τον πρώτο γύρο, από την πρώτη Κυριακή (και για όσοι είτε δεν γνωρίζουν, είτε δεν θυμούνται και το 2006 υπήρχε το ίδιο εκλογικό σύστημα που με 43% έβγαζε Δήμαρχο κι όμως η μεγάλη προσωπικότητα της Αυτοδιοίκησης Μιλτιάδης Κλάπας, έστω για λίγες ψήφους αναγκάστηκε να πάει στον 2ο γύρο για να πάρει μετά μια σαρωτική νίκη).

Με 17 Δημοτικούς συμβούλους και υπεροπλία στα τοπικά συμβούλια, ο Νίκος Γεωργάκος και οι συνεργάτες του βάζουν τα πλάνα για την επόμενη πενταετία στο Δήμο Πρέβεζας.

Επιτυχημένος Πολιτικός Μηχανικός ο ίδιος, άριστος γνώστης των θεμάτων και με λύσεις σε ζητήματα που χρόνιζαν, αλλά και ζητήματα και έργα που έχουν δρομολογηθεί και θα αρχίσουν να φαίνονται, η νέα θητεία του Νίκου Γεωργάκου στο Δημαρχιακό θώκο Πρέβεζας θα τον βρει με τους καλύτερους οιωνούς.

Είναι ικανότατος και είναι στο χέρι του να συνεχίσει να γράφει σελίδες ιστορίας ως Δήμαρχος Πρέβεζας.

Θα έχει στο πλευρό του ικανούς και δραστήριους ανθρώπους που θα μπορέσουν να αναβαθμίσουν τον Δήμο Πρέβεζας ακόμα περισσότερο σε όλα τα επίπεδα.

Οι Δημότες Πρέβεζας δικαιούνται  βάσιμα και να ελπίζουν και να αισιοδοξούν για ακόμα καλύτερες μέρες στο Δήμο Πρέβεζας, γιατί ο Νίκος Γεωργάκος θα συνεχίσει προσηλωμένος να ακολουθεί απερίσπαστος την αποστολή στην οποία τον έταξαν με αποστομωτικό τρόπο οι δημότες Πρέβεζας.

Κάποιοι (όχι πολιτικά πρόσωπα) το φέρνουν βαρέως και δεν μπορούν να το χωνέψουν ακόμα, σε τέτοια πλάνη ζούσαν, όμως η πραγματικότητα είναι μία και η πραγματικότητα λέει ότι για πέντε ακόμα χρόνια στο Τιμόνι του Δήμου Πρέβεζας θα είναι ο Νίκος Γεωργάκος και Δημοτική αρχή η παράταξη “Δήμος της Καρδιάς μας”. Είτε τους αρέσει, είτε δεν τους αρέσει, σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει και το…ξιδάκι…

Ούτε στον Λούρο, ούτε στο Κανάλι; Και στο κανάλι πήρε 52%! Και παντού στον Δήμο Πρέβεζας η παράταξη “Δήμος της καρδιάς μας” πήραν την πρωτιά και τη μεγάλη νίκη από τον πρώτο γύρο, διαψεύδοντας “Κασσάνδρες” και ωρολογοποιούς του διαδικτύου που έβγαζαν ρολόγια για να μη ξεχάσουν να αλλάξουν Δήμαρχο!  Τελικά οι Δημότες προσπέρασαν όλον αυτόν τον τραγέλαφο και τις αστειότητες και μίλησαν σοβαρά στις κάλπες!  Μίλησαν με τέτοιο τρόπο που είναι ώρα και οι ελάχιστοι να σεβαστούν την λαϊκή ετυμηγορία των Δημοτών Πρέβεζας και κυρίως; Να σεβαστούν τη Δημοκρατία, στη χώρα που έδωσε τα φώτα του πολιτισμού και της Δημοκρατίας σε όλο τον πλανήτη.

Είναι τραγελαφικό το 46% των Δημοτών Πρέβεζας να κακοχαρακτηρίζονται επειδή δεν ψήφισαν ορισμένους, ας μας πουν ξεκάθαρα ότι δεν θέλουν τη Δημοκρατία στην τελική για να καταλάβουν και όλοι οι δημότες με ποιούς έχουν να κάνουν! Ντρέπονται;

Πιστεύουμε στις ικανότητες του Νίκου Γεωργάκου και των άξιων εκλεγμένων και μη εκλεγμένων συνεργατών του. Με ένα καλύτερο τοπίο και στην Ευρώπη και στον κόσμο (Χωρίς Κορονοϊούς, πολέμους, ενεργειακή κρίση, ακρίβεια), είναι ορατό το ενδεχόμενο αυτά που θα γίνουν στην Πρέβεζα την επόμενη πενταετία, να μην έχουν ξαναγίνει ποτέ και να τα μνημονεύουν γενιές και γενιές!

Ο Λόγος στον Δήμαρχο που ενώνει όλους τους Δημότες, στον Δήμαρχο της Καρδιάς μας, στον Δήμαρχο του επιπέδου, της ποιότητας και του πολιτισμού, ο λόγος στον Δήμαρχο Πρέβεζας όλων των Δημοτών Νίκο Γεωργάκο. Αυτός ξέρει κι αυτοί που καταλαβαίνουν τον εμπιστεύονται! Έρχεται μια πενταετία έργων που θα οδηγήσουν τον Δήμο Πρέβεζας στην ανάπτυξη, την πρόοδο και την ευημερία!

 

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα