Κυριακή, 28/04/2024 | 01:12

Νομός Πρέβεζας-Αυτοδιοικητικές εκλογές: Η ασέβεια στη λαϊκή ετυμηγορία ισοδυναμεί με σκοταδισμό!

920 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 14/10/2023, 1:01 μμ | 0 σχόλια

Δεν πέρασαν παρά λίγες μέρες μετά τις Αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου και στο νομό Πρέβεζας είχε διαμορφωθεί το τοπίο από τον πρώτο γύρο, από την πρώτη Κυριακή και στους τρεις δήμους του νομού Πρέβεζας και στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Οι ελάχιστοι… υβριστές του διαδικτύου, αφού πέρασαν κάποιες μέρες να συνέρθουν από τον… Ίλιγγο, αρχίζουν σιγά-σιγά και βγαίνουν από τα λαγούμια τους και προσέξτε, επειδή δεν τους άρεσε το ένα ή το άλλο αποτέλεσμα, αρχίζουν και κρίνουν (!) την ψήφο των πολιτών!

Στη χώρα που έδωσε τα δημοκρατία και τον πολιτισμό σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, υπάρχουν ανεγκέφαλοι που αφήνουν αιχμές για τις επιλογές συνδημοτών ή συμπολιτών!

Έχει βέβαια σημασία ποιοι λένε και τι λένε, διότι όταν πιστεύεις ότι πετάς και έρχεται ένα ηχηρό χαστούκι, τα έχεις χαμένα, δεν ξέρεις πως να αντιδράσεις και ξεκινάς το ίδιο τροπάριο.

Αυτό δηλαδή που είχες προεκλογικά και ο λαός σε αποδοκίμασε και σε έστειλε στο περιθώριο. Εκεί σε έταξε ο λαός και είναι μεγαλείο να μπορεί κάποιος να αποδεχθεί την ήττα του!

Οι νίκες στην Περιφέρεια και στους Δήμους του νομού Πρέβεζας είναι ξεκάθαρες και δεν επιδέχονται την παραμικρή αμφισβήτηση. Επί παραδείγματι στον Δήμο Πρέβεζας ο πρώτος με τον Δεύτερο έχουν διαφορά 18 ποσοστιαίων μονάδων (!|) και κάτι παραπάνω από 3 χιλιάδες ψήφους!

Στην ουσία όσοι υβριστές ξεθάβουν ξανά τα τσεκούρια της καταστροφολογίας, της τοξικότητας, δείχνουν ποιοι πραγματικά είναι και αποδεικνύεται ότι σοφά ψήφισαν οι πολίτες και τους γύρισαν επιδεικτικά την πλάτη.

Όμως ακόμα κι αν δεν μπορείς να χωνέψεις το εκλογικό στραπάτσο, ή το χουνέρι ή την αποδοκιμασία του κόσμου (διαλέξετε όποια λέξη θέλετε), η ασέβεια στην λαϊκή ετυμηγορία ισοδυναμεί με σκοταδισμό και σίγουρα δεν χαρακτηρίζει Δημοκρατικούς ανθρώπους…

Είναι κρίμα για ανθρώπους να πέφτουν τόσο χαμηλά, και να γίνονται φτηνοί, διότι ορισμένες εκφράσεις και συμπεριφορές δεν μαζεύονται και φυσικά τους χαρακτηρίζουν.

Και το χειρότερο κάποιοι έπαθαν, αλλά δυστυχώς δεν έμαθαν…

Συγχαρητήρια σε όλους όσοι εξελέγησαν, συγχαρητήρια στους Περιφερειακούς συμβούλους, συγχαρητήρια στον συνδυασμό “Δήμος της Καρδιάς μας”, συγχαρητήρια στον συνδυασμό “Μαζί για τον Πολίτη”, συγχαρητήρια στον Συνδυασμό “Νέο Ξεκίνημα-Συνεχίζουμε”.

Σπύρος Πλέουρας

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα