Σάββατο, 27/04/2024 | 13:59

Νίκος Τζίμας: Με πνεύμα ενότητας συνεχίζουμε…

630 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/10/2023, 2:00 μμ | 0 σχόλια

Αγαπητές Συνδημότισσες , Αγαπητοί Συνδημότες

Θέλω να ευχαριστήσω , μετά και την ολοκλήρωση της διαδικασίας επικύρωσης του Πρωτοδικείου , τους 660 πολίτες του Δήμου μας , που με κατέταξαν πρώτο , ανάμεσα στους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της « Ανάπτυξης Τώρα » , εκλέγοντάς με στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο . Ένα εκλογικό αποτέλεσμα για εμένα , που δίνει μια ηχηρή , ισχυρή , αδιαμφησβήτητη  και αποστομωτική απάντηση , σε όλους εκείνους , εκτός της παράταξής μας , που προσπάθησαν με παλαιοκομματικές και μη μεθόδους αλλά και με κάθε σκοτεινό μέσο , για την πολιτική μου εξόντωση . Όμως η “ατυχία” γι’ αυτούς , ήταν ότι δεν γνωρίζανε το μέγεθος της αμοιβαίας εμπιστοσύνης και της ειλικρινούς σχέσης που έχει αναπτυχθεί με την πάροδο των χρόνων , με τους δημότες . 

Ευχαριστώ επίσης , όπως και όλοι μας στην « Ανάπτυξη Τώρα » , τους χιλιάδες πολίτες που πίστεψαν στην παράταξή μας , που εμπιστεύτηκαν το πρόγραμμά μας και μας τίμησαν με την ψήφο τους .

Εν συνεχεία  να συγχαρώ , ως είθισται , όλους τους εκλεγμένους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους , όλων των παρατάξεων της νέας θητείας . 

Ευχαριστώ και συγχαίρω συνάμα , όλους τους συνυποψηφίους μου στην παράταξή μας , γιατί δώσαμε έναν έντιμο αγώνα , με αξιοπρέπεια και ήθος , χωρίς πελατειακές πρακτικές και αμετροέπειες . Συνεργαστήκαμε επίμονα , με συνέπεια και σοβαρότητα και με γνώμονα την αλήθεια , το ήθος και το κοινό συμφέρον των Δημοτών μας . Αισθάνομαι υπερήφανος για όλες και όλους που συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή και την στήριξαν μέχρι το τέλος .    Εν κατακλείδι , να ευχαριστήσω και να συγχαρώ για την άψογη συνεργασία μεταξύ της Παράταξής μου « Πρέβεζα Όλοι μαζί » και της «Ανάπτυξης Τώρα» καθώς επίσης και τον επικεφαλής της , Γιώργο Νίτσα .                                                                                      

Πρεβεζάνες , Πρεβεζάνοι

  

Το εκλογικό αποτέλεσμα , δεν ήταν το αναμενόμενο ,  οφείλουμε όμως να σεβαστούμε την ετυμηγορία των πολιτών , που μας κατέταξε στην αντιπολίτευση , στην οποία , για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης , η σημερινή και επανεκλεγείσα δημοτική αρχή , θα τύχει πραγματικού ελέγχου και πραγματικής αντιπολίτευσης . Θα ασκήσουμε τα καθήκοντα μας , με σοβαρότητα και υπευθυνότητα . 

Η ιδιότητα του ενεργού πολίτη για εμένα  , αναβαθμίζεται σε δημοτικό σύμβουλο . Δηλώνω θεματοφύλακας αρχών και αξιών , δίνοντας την συγκατάθεσή μου σε όποιο θετικό και ωφέλιμο για το κοινό καλό των Πρεβεζάνων , που θα φέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο η δημοτική αρχή , και απέναντί της , για κάθε τι που θα εναντιώνεται ως προς τα συμφέροντα των δημοτών μας .

Με πνεύμα ενότητας , συνεχίζουμε !

Με  Εκτίμηση ,

Νίκος  Τζίμας

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα