Σάββατο, 27/04/2024 | 12:11

Νίκος Ζαχαριάς: Συνεχίζουμε με συγκεκριμένo πλάνο για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό για το Δήμο Πάργας

482 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/10/2023, 1:12 μμ | 0 σχόλια

Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε ενωμένοι για όλους τους δημότες και με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας τόνισε μετά την επανεκλογή του ο Δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας και στην εκπομπή “Νωρίτερα δε γίνεται” με την Αθηνά Παππά.
Ο κ. Ζαχαριάς ευχαρίστησε τους δημότες της Πάργας για την ξεκάθαρη εντολή που έδωσαν στον συνδυασμό και σημείωσε ότι η εμπιστοσύνη του κόσμου μας γεμίζει επιπλέον ευθύνες. Επίσης ο εκ νέου Δήμαρχος Πάργας ευχαρίστησε όλους τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και τα στελέχη της παράταξης για τον αγώνα που έδωσαν όλες αυτές τις μέρες.
Δεν αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα έργα της επόμενης πενταετίας ωστόσο τόνισε ότι υπάρχει πλάνο με παρεμβάσεις και έργα που θα βελτιώνουν την καθημερινότητα και τη ζωή μας. “Συνεχίζουμε” είπε ο Νίκος Ζαχαριάς για να κάνουμε τις ζωές μας καλύτερες με έργα που ήδη έχουν ξεκινήσει, με έργα που έχουν σχεδιαστεί αλλά και έργα που έχουν δρομολογηθεί.
Από την προεκλογική περίοδο “κρατά” την εμπιστοσύνη και την αγάπη του κόσμου που εισέπραξε και η μεγάλη δέσμευση με την επανεκλογή του είναι να συνεχιστούν όλα όσα έχουν σχεδιαστεί.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα