Σάββατο, 27/04/2024 | 20:39

“Νέα Πορεία”: Μεγάλη συγκέντρωση στον Γοργόμυλο, ενίσχυσε τον αέρα νίκης

357 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/10/2023, 10:39 πμ | 0 σχόλια

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Μεγάλη συγκέντρωση στον Γοργόμυλο, ενίσχυσε τον αέρα νίκης για τη «Νέα Πορεία για τον Δήμο Ζηρού»

 

Σε μια  μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση μίλησε σήμερα Κυριακή 1/10  στην κεντρική πλατεία του Γοργομύλου ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής παρουσιάζοντας ταυτόχρονα τους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς Συμβούλους. 

Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Φώτης Βάσιος, έκανε τον απολογισμό των έργων που πραγματοποιήθηκα στην περιοχή αλλά και αναφορά σε όσα βρίσκονται στην τελική ευθεία για την υλοποίηση. Όπως σημείωσε πρόκειται για έργα άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ που λύνουν πολλά προβλήματα και αναβαθμίζουν την Κοινότητα.

Ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Καλαντζής παρουσίασε τα θετικά που έγιναν τα τελευταία χρόνια στην Κοινότητα, επισημαίνοντας ότι παρά τις αντίξοες συνθήκες που δημιούργησαν η πανδημία και η ενεργειακή κρίση, πραγματοποιήσαμε πολλά και σταθήκαμε στο πλευρό των συνδημοτών μας. Αναφέρθηκε στις σημαντικές προσπάθειες του Δήμου και των Υπηρεσιών για να δώσουν λύσεις στα προβλήματα της Κοινότητας και υπογράμμισε την διαρκή παρουσία της δημοτικής αρχής σε κάθε ζήτημα που προέκυπτε. Μίλησε επίσης για τα έργα που υλοποιήθηκαν αλλά και για μία σειρά από έργα που έχουν προγραμματιστεί και θα εξελιχτούν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον σημαντικό ρόλο που παίζουν για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών ο πρόεδρος και το Τοπικό Συμβούλιο και ζήτησε τη στήριξη των υποψηφίων της παράταξης «Νέα Πορεία για τον Δήμο Ζηρού».

Επιπλέον εξήρε τις προσπάθειες των Τοπικών Συλλόγων, οι οποίοι όπως είναι είναι δραστήριοι και ο Δήμος στέκεται αρωγός τους. 

Τέλος ζήτησε από τους κατοίκους να διαβάσουν προσεκτικά το φυλλάδιο με τα βιογραφικά όλων των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων ώστε να τους γνωρίζουν ποιοι είναι και να κάνουν τις επιλογές τους. 

. Αύριο Δευτέρα 2 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής θα μιλήσει σε Ρωμιά και Ριζοβούνι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής: 

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Ρωμιά 20.30

Ριζοβούνι 21.00

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Δρυόφυτο 20.00

Άγιος Γεώργιος 20.30

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Ηλιοβούνια 18.00

Πέτρα 18.30

Νέα Κερασούντα 19.00

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Θεσπρωτικό 20.30

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Φιλιππιάδα 20.30

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα