Σάββατο, 27/04/2024 | 09:53

Με την τελετή των εγκαινίων άνοιξε η αυλαία της παραδοσιακής εμποροπανήγυρης Φιλιππιάδας

676 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/10/2023, 9:50 πμ | 0 σχόλια

 

Παρουσία των τοπικών αρχών, φορέων και επισκεπτών άνοιξε την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου τις πύλες της η παραδοσιακή εμποροπανήγυρη Φιλιππιάδας η οποία για μία ακόμη χρονιά παρουσιάζει απόλυτη πληρότητα.    

Ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής, ευχαρίστησε τους εμπόρους και μικροπωλητές για την πίστη που δείχνουν κάθε χρόνο στο ραντεβού της εμποροπανήγυρης Φιλιππιάδας, μίας από τις μακροβιότερες –όπως σημείωσε- σε όλη την Ήπειρο, ενώ ζήτησε να υπάρχει συγκράτηση στις τιμές για να μπορούν ν’ ανταποκριθούν οι επισκέπτες και να κάνουν τις αγορές που επιθυμούν. Επιπλέον απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να επισκεφθεί την εμποροπανήγυρη Φιλιππιάδας και συνεχάρη τον πρόεδρο της Ανώνυμης Εταιρίας του Δήμου και πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστο Χασίδη και όλους όσοι εργάστηκαν για την άρτια οργάνωση της εμποροπανήγυρης.  

Υπενθυμίζουμε ότι την εμποροπανήγυρη η οποία θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, διοργανώνει η Δημοτική Ζηρού Ανώνυμη εταιρία ΟΤΑ, σε συνεργασία με τον Δήμο Ζηρού.

Εκτός του Δημάρχου Ζηρού κ. Νικόλαου Καλαντζή, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστου Χασίδη, το παρών στην τελετή των εγκαινίων έδωσαν ο νεοεκλεγέντας Δήμαρχος κ. Γιώργος Ζυγούρης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι και μέλη Τοπικών Συμβουλίων και επισκέπτες.   

 

  

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα