Παρασκευή, 03/05/2024 | 08:14

Κώστας Κύρλας: Θα συνεχίσουμε τους αγώνες για τις ανάγκες των πολλών

543 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/10/2023, 7:04 μμ | 0 σχόλια

Στο αποτέλεσμα των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου αναφέρθηκε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Κώστας Κύρλας, μιλώντας στη Δημοτική ραδιοφωνία Πρέβεζας και στην εκπομπή “Νωρίτερα δε γίνεται με την Αθηνά Παππά, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για τη σημαντική αύξηση των ποσοστών της Λαϊκής Συσπείρωσης, τόσο στις Δημοτικές Ενότητες Λούρου και Ζαλόγγου όσο και στη Δημοτική Ενότητα Πρέβεζας, όπου η Λαϊκή Συσπείρωση βρέθηκε στη δεύτερη θέση.
Σύμφωνα με τον ίδιο η άνοδος των ποσοστών έχει να κάνει με τις σαφείς και ξεκάθαρες θέσεις του συνδυασμού έτσι όπως αυτές αναπτύχθηκαν μέσα από τις θεματικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα.
“Το επόμενο διάστημα οι τοπικές διοικήσεις θα κληθούν να βάλουν πλάτη στην υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής και η Λαϊκή Συσπείρωση μέσα από το Δημοτικό συμβούλιο θα δυναμώσει τους αγώνες, ασκώντας πραγματική αντιπολίτευση ενάντια σε κάθε αντιλαϊκή απόφαση” , είπε ο κ. Κύρλας και τόνισε ότι μαζί με τους συναγωνιστές που συναντηθήκαμε στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης, μαζί θα δώσουμε το επόμενο διάστημα τους μεγάλους αγώνες που έχουμε μπροστά μας για τις ανάγκες των πολλών.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα