Κυριακή, 28/04/2024 | 17:39

Θανάσης Καββαδάς: «Την Τρίτη 17 Οκτωβρίου ξεκινά η λειτουργία του Νηπιαγωγείου στον Άγιο Πέτρο»

626 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 11/10/2023, 3:52 μμ | 0 σχόλια

Εξασφαλίστηκε η λειτουργία του Νηπιαγωγείου στον Άγιο Πέτρο για τη σχολική χρονιά 2023-2024, έπειτα από συνεργασία που είχε ο Βουλευτής Ν. Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς, με το Υπουργείο Παιδείας και τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας, κ. Κωνσταντίνο Μπατσίλα. 

Το Νηπιαγωγείο θα μπορέσει να λειτουργήσει κατ’ εξαίρεση με λιγότερα από τα κατ’ ελάχιστον 5 παιδιά που απαιτούνται, καθώς έπειτα από τις επαφές που είχε ο Βουλευτής με την αρμόδια Υφυπουργό Παιδείας, κ. Δόμνα Μιχαηλίδου, εγκρίθηκε η κάλυψη της κενής θέσης νηπιαγωγού από τη δεύτερη φάση διορισμών. 

Σχετικά με το θέμα ο Βουλευτής δήλωσε:

«Όπως πέρυσι μπορέσαμε με συντονισμένες ενέργειες και διεκδίκηση να λειτουργήσει το Νηπιαγωγείο του Σύβρου, έτσι και φέτος εξασφαλίσαμε τη λειτουργία του Νηπιαγωγείου Αγίου Πέτρου, παρόλο που δεν συμπληρώνεται ο ελάχιστος αριθμός παιδιών. 

Το Υπουργείο ενέκρινε τον διορισμό νηπιαγωγού, η οποία θα αναλάβει καθήκοντα άμεσα ώστε το Νηπιαγωγείο να ξεκινήσει τη λειτουργία του την Τρίτη 17 Οκτωβρίου. Ευελπιστώ ότι και η τοπική κοινωνία με τη σειρά της θα αγκαλιάσει την προσπάθεια, επιλέγοντας την παραμονή και τη φοίτηση των παιδιών στο Νηπιαγωγείο Αγίου Πέτρου. 

Είναι μια ακόμα υπόσχεση που γίνεται πράξη, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προσπάθειας για να παρέχουμε σε όλα τα παιδιά μας ποιοτική, δημόσια παιδεία.»

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα