Σάββατο, 27/04/2024 | 14:27

Ηγουμενίτσα: Στιγμές τρόμου για γυναίκα που δέχθηκε επίθεση από πίτμπουλ

617 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/10/2023, 12:41 μμ | 0 σχόλια

Ένα αγριεμένο πίτμπουλ πήδηξε τη περίφραξη του σπιτιού του ιδιοκτήτη του στην Ηγουμενίτσα, επιτέθηκε σε γυναίκα και το σκυλάκι της και τους τραυμάτισε και τους δυο.

Το thespro.gr ανέφερε ότι η γυναίκα είπε στην καταγγελία της ότι την Παρασκευή (20.10.2023) την ώρα που έκανε τη βόλτα της με το σκυλάκι της στην Ηγουμενίτσα, δέχθηκε την επίθεση από ένα πίτμπουλ, το οποίο πήδηξε την περίφραξη του σπιτιού του ιδιοκτήτη του και χύμηξε πάνω τους.

Στόχος του πίτμπουλ ήταν αρχικά το σκυλάκι. Η γυναίκα, στην προσπάθειά της να προφυλάξει το μικρόσωμο σκύλο της, δέχθηκε πολλαπλά δαγκώματα στα δυο της χέρια από το πίτμπουλ, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας, για να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες.

Δαγκώματα δέχθηκε και το σκυλί της, το οποίο κινδύνεψε από την επίθεση του πίτμπουλ .

Το πιο ανησυχητικό είναι, πως το όλο περιστατικό συνέβη δίπλα από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας, όπου συνήθως υπάρχουν μικρά παιδιά. Ευτυχώς την ώρα εκείνη δεν υπήρχε κάποιο παιδί στο σημείο.

Η άτυχη γυναίκα, αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου κατέθεσε μήνυση κατά του ιδιοκτήτη του σκύλου.

ΠΗΓΗ: newsit.gr φωτό: αρχειου

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα