Τετάρτη, 01/05/2024 | 02:01

Ευχαριστήριο του Νίκου Πλέουρα για το αποτέλεσμα στο τοπικό συμβούλιο Πρέβεζας

1159 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 12/10/2023, 3:37 μμ | 0 σχόλια

Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχό μας Νίκο Γεωργάκο και επικεφαλής της παράταξης “Δήμος της Καρδιάς μας” που με συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο του τοπικού συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Πρέβεζας.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους και όλες εσάς που με στηρίξατε με την ψήφο σας σε όλα τα εκλογικά τμήματα της Δημοτικής Ενότητας Πρέβεζας.

Ο αγώνας που έκανα εγώ και οι δικοί μου άνθρωποι, ήταν να εκλεγώ, έτυχε η τελική καταμέτρηση να με φέρει στην πρώτη θέση.

Είναι τιμητικό, αλλά παράλληλα μου δημιουργεί πρόσθετες ευθύνες και υποχρεώσεις.

Με όλες μου τις δυνάμεις θα προσπαθήσω να δικαιώσω όλους και όλες εσάς που με επιλέξατε και να κερδίσω κι εσάς που δεν με επιλέξατε. Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου σε όλους τους υποψήφιους και υποψήφιες δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της παράταξής μας “Δήμος της Καρδιάς μας”, ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τους υποψήφιους και τις υποψήφιες του τοπικού συμβουλίου Πρέβεζας για τον αγώνα που έδωσαν.

Σκοπός όλων των υποψηφίων από όλους τους συνδυασμούς είναι  να προσφέρουν στον τόπο μας, αυτό θέλω να πιστεύω ότι θα πετύχουμε και στο τοπικό συμβούλιο Πρέβεζας με τη συνεργασία όλων!

Οι 7 της δικής μας παράταξης μαζί με τους 4 των άλλων δύο παρατάξεων, μπορούμε να συνεργαστούμε αρμονικά με στόχο το γενικό καλό. Και τα 11 μέλη του τοπικού συμβουλίου Πρέβεζας που έχουν εκλεγεί πιστεύω ότι είναι άξια και ικανά πρόσωπα και ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Η αυτοδιοίκηση είναι ένα όμορφο πεδίο δράσης για όλους όσοι αγαπούν τον τόπο τους, εξαίρεση δεν αποτελούν οι δημόσιοι υπάλληλοι και στη νέα σύνθεση του τοπικού συμβουλίου Πρέβεζας υπάρχουν δημόσιοι υπάλληλοι,  άξιοι και ικανοί άνθρωποι από όλες τις παρατάξεις!

Τόσο η επιστροφή μου στο Νοσοκομείο Πρέβεζας όσο και ο ρόλος μου στο τοπικό συμβούλιο Πρέβεζας με φέρνουν κοντά και στην οικογένειά μου και κοντά  σε όλους και όλες εσάς.

Ήμουν, είμαι και θα παραμείνω ένας από σας.

Με εκτίμηση 

Νίκος-Ζήσης  Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα