Κυριακή, 28/04/2024 | 10:31

Ευχαριστήριο της Οικογένειας του Δονάτου Δημητρίου

1819 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/10/2023, 8:52 πμ | 0 σχόλια

Ευχαριστήριο
Με την παρούσα επιστολή νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας δημόσια σε κάποιους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ για την αμέριστη φροντίδα, την υψηλή επιστημονική τους επάρκεια και κατάρτιση αλλά κυρίως το ανθρώπινο ήθος με το οποίο προσέγγισαν την περίπτωση μας. Ειδικότερα, ευχαριστούμε τον Δρ. Μιχαήλ Μήτση Καθηγητή Χειρουργικής Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων και την ομάδα του για την επιτυχή μεταμόσχευση .
Ο ιατρός υπήρξε ιδιαίτερα αφοσιωμένος, όχι μόνο από επιστημονικής άποψης, αλλά και κυρίως για την ανθρώπινη προσέγγιση που έδειξε στην δύσκολη αυτή περιπέτειά μας. Σας ευχαριστούμε θερμότατα.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ολόκληρη την χειρουργική ομάδα καθώς και την Νεφρολογική Κλινική, τους ιατρούς και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν μέρα νύχτα χαρακτηριζόμενη από ήθος, ευγένεια, επαγγελματισμό και ζεστά χαμόγελα.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους συγγενείς και φίλους μας που συνέπασχαν μαζί μας στην περιπέτεια μας αυτή.
Οικογένεια Δονάτος Δημητρίου

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα