Κυριακή, 28/04/2024 | 21:41

Δυάδα με ισχυρή λαϊκή εντολή , μπορεί να πάει την Πρέβεζα ακόμα πιο μπροστά!!!

1070 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 10/10/2023, 1:31 μμ | 0 σχόλια

 

Ο Πρώτος πήρε αριθμό ψήφο ρεκόρ για υποψήφιο Περιφερειακό σύμβουλο στην Περιφερειακή ενότητα Πρέβεζας αφού έφτασε τους 6977 σταυρούς.

Ο Στράτος Ιωάννου είναι αχτύπητος στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας της Περιφέρειας Ηπείρου και αυτή η δυναμική που βγαίνει από τη συντριπτική στήριξη των πολιτών του νομού Πρέβεζας κάθε φορά, αλλά και με εκκωφαντικό τρόπο αυτή τη φορά, φανερώνει ότι οι πολίτες αναγνωρίζουν το τεράστιο έργο του, τον εκτιμούν και τον εμπιστεύονται!

Ο Δεύτερος πήρε το μεγαλύτερο ποσοστό όλων των εποχών που έχει πάρει υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας προερχόμενος από τη ΝΔ και είναι ο μοναδικός υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας που εκλέγεται από την πρώτη Κυριακή.

Οι Δημότες Πρέβεζας αναγνώρισαν τις σημαντικές προσπάθειες σε υποδομές στον αθλητισμό, στον πολιτισμό, τον τουρισμό, τις βάσεις που μπήκαν για μια σειρά από αναπτυξιακά έργα και έδωσαν αυτό το αδιανόητο (!) 46,25% στον Νίκο Γεωργάκο και τον συνδυασμό του “Δήμος της Καρδιάς μας”.

Η συντριπτική μάζα των Πρεβεζάνων επιθυμούν διακαώς την αγαστή συνεργασία τους και πιστεύει ακράδαντα ότι αυτή η δυάδα, ο Στράτος Ιωάννου και ο Νίκος Γεωργάκος μπορεί να πάει την Πρέβεζα, ακόμα πιο μπροστά.

Οι βάσεις, η αφετηρία υπάρχουν, προεργασία σε μια σειρά από σημαντικά αναπτυξιακά ζητήματα έχει γίνει, τα εχέγγυα υπάρχουν, Στράτος και Νίκος είναι προσωπικότητες -εγγύηση για το μέλλον των πολιτών της Πρέβεζας και της νέας γενιάς!

Στράτος Ιωάννου και Νίκος Γεωργάκος είναι πασιφανές ότι αποτελούν δυάδα αιρετών με ισχυρή λαϊκή εντολή και είναι δεδομένο ότι ξέρουν και μπορούν να πάνε την Πρέβεζα ακόμα πιο μπροστά!

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα