Σάββατο, 27/04/2024 | 18:14

Διεθνείς συνεργασίες του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

758 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/10/2023, 11:27 πμ | 0 σχόλια

Την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023 στο αμφιθέατρο του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων πραγματοποιήθηκε διάλεξη με θέμα: «Επαγγελματική πιστοποίηση ACA – ευκαιρίες καριέρας για Φοιτητές/Αποφοίτους». 

Το θέμα παρουσίασε η κα Βαρβάρα Κούβαρη, Υπεύθυνη Ευρώπης για τους φοιτητές και συνεργάτες του Ινστιτούτου ICAEW (https://www.icaew.com/). Τη συζήτηση συντόνιζε ο  Πρόεδρος του Τμήματος κος Ι.Σωτηρόπουλος, και συμμετείχαν οι καθηγητές κκ. Π.Τάγκας, Θ.Κιτσαντάς και Μ.Παππάς. Η έμφαση δόθηκε στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα επαγγελματικής πιστοποίησης, όπου έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον οι φοιτητές, δημιουργεί ευρύτατες και άμεσες προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης και εξέλιξης. Επιχειρήσεις ενδεικτικά: Motor oil, Coca Cola, PricewaterhouseCoopers, Deloitte, Ernst & Young, Grand Thornton, KPMG, SOL, Viva payments, Bank of Greece  και όλες οι Ελληνικές τράπεζες κ.ά. κυρίως πολυεθνικές επιχειρήσεις. 

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής συνεχίζει την τεράστια παράδοση που έχει αποκτήσει ήδη στη συνεργασία του με σημαντικούς φορείς και επιχειρήσεις της αγοράς εργασίας, συνδέοντας την έρευνα με την παραγωγή.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα