Παρασκευή, 03/05/2024 | 15:48

“Δήμος της Καρδιάς μας”-Χρήστος Λούπας:Ώρα να πάμε ακόμα πιο μπροστά τον τόπο μας

837 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/10/2023, 4:20 μμ | 0 σχόλια

Τον πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου “Κομιτάτο Πρέβεζας” Ελεύθερο επαγγελματία-αγρότη Χρήστο Λούπα φιλοξενήσαμε στο ΡΑΔΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑ και την εκπομπή ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση με τον Σπύρο Πλέουρα την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου.

Ο Χρήστος Λούπας κατεβαίνει πρώτη φορά υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας και τον ρωτήσαμε για την απόφασή του αυτή, αλλά και την επιλογή του να κατέβει με τον συνδυασμό “Δήμος της καρδιάς μας” και υποψήφιο Δήμαρχο τον νυν Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο. 

“Καταρχήν ευχαριστώ το ΡΑΔΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑ για την φιλοξενία. Στο πρόσωπο του δημάρχου μας Νίκου Γεωργάκου, είδα έναν άνθρωπο με σύγχρονες ιδέες και με όραμα. Τον είδα να στηρίζει δυνατά τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους και αυτή η συμπεριφορά του με κέρδισε. Ειδικά μετά τη συνεργασία που είχαμε για το Καρναβάλι, είδα έναν άνθρωπο που μιλάμε την ίδια γλώσσα. Που μιλάμε και ακούει, καταλαβαίνει και στηρίζει. Αυτά νομίζω είναι από τα βασικά που πρέπει να έχει ένας επικεφαλής μιας παράταξης.  Αυτό που κάναμε Δήμος Πρέβεζας και Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας μαζί δεν είχε ξαναγίνει και τα καλύτερα έρχονται. Ο Νίκος Γεωργάκος μας εμπνέει και σίγουρα μιλάμε για τον δήμαρχο όλων των Δημοτών, χωρίς διακρίσεις  και χωρίς αποκλεισμούς. Στην πενταετία που έρχεται πιστεύω ότι η δημοτική αρχή του Νίκου Γεωργάκου και των ανθρώπων που θα είναι εκλεγμένοι μαζί του, ένας από αυτούς θέλω να πιστεύω ότι θα είμαι κι εγώ, θα αφήσει ιστορία στην Πρέβεζα. Έχουν ήδη μπει οι βάσεις, έχει ενταχθεί ο δήμος σε σημαντικά προγράμματα, οπότε εκεί θα βαδίσουμε και θα κάνουμε τον Δήμο Πρέβεζας, έναν σύγχρονο Δήμο.”

Του ζητήσαμε να στείλει το δικό του μήνυμα για τις δημοτικές εκλογές που έρχονται και απάντησε: “Προσωπικά πιστεύω στη συνεργασία και στις ομάδες ανθρώπων γιατί όλα στη ζωή είναι ομάδες ανθρώπων. Εμείς στο Κομιτάτο είμαστε ομάδα και το αποτέλεσμα που βγαίνει κάθε χρόνο είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ιδέες, υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν αυτές τις ιδέες να τις κάνουν πράξεις και οι πρώτοι είναι χρήσιμοι και οι δεύτεροι ακόμα πιο πολύ χρήσιμοι. Ο ένας όμως χρειάζεται τον άλλον για να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που όλοι θέλουμε. Από την πλευρά μου νιώθω έτοιμος να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στον τόπο που αγαπώ, που ζω εγώ και η οικογένειά μου. Υπάρχουν όλες οι προοπτικές να φτάσει ο Δήμος Πρέβεζας εκεί που πραγματικά αξίζει, ήδη έχει μπει το νερό στο αυλάκι, υπάρχει η προεργασία, ώρα να πάμε ακόμα πιο μπροστά τον τόπο μας, το οφείλουμε στους εαυτούς μας, στους δικούς μας ανθρώπους και στις επόμενες γενιές.”

Σχετικά με το αν ως υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος μπορεί να δώσει κάποια υπόσχεση, υπογράμμισε: “Το μόνο που εγώ μπορώ μόνο να υποσχεθώ στους Δημότες Πρέβεζας είναι ότι θα νιώσουν δικαιωμένοι από την εμπιστοσύνη που θα δείξουν στο πρόσωπό μου. Θα μπορούν να με κοιτούν και να τους κοιτώ στα μάτια και τα μάτια δεν λένε ποτέ ψέμματα. Έρχεται μια καινούργια πενταετία για τον Δήμο Πρέβεζας πάμε όλοι μαζί να φτάσουμε τον τόπο μας όσο πιο ψηλά μπορούμε, αλλά όλοι μαζί, δεν περισσεύει κανείς!”

Ακολουθεί το ηχητικό απόσπασμα στο Α΄μέρος της εκπομπής 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα